En feeling för jul och skrivandet

Nu fick jag feeling och vill börja skriva inlägg här på bloggen igen. Jag tycker väldigt mycket om att skriva a mig och är en person som reflekterar och analyserar väldigt mycket, därför är det härligt att få skriva av mig och dela med mig lite av mig själv, min vardag och massa tankar.

En tillfällig up-date av läget nu. Julen närmar sig och jag börjar faktiskt känna lite julkänsla. För mig är julen verkligen tid för avkoppling, göra ''oviktiga'' saker och tvinga mig att bara vara hemma och mysa och vila. En tid för att återhämta och ladda upp batterierna. Det är precis vad jag vill göra under julen, bara vara och göra mysiga saker. Promenera i snön, baka, ha spelkvällar med massa fika och kolla julfilmer.
Jag står dock just nu i en hel del jobb, mitt i julborden på jobbet så jag jobbar väl som mest på väääldigt länge just nu. Men det är roligt ändå och jag känner mig motiverad att jobba då jag vet att det är just denna period innan jul det är mycket och att jag vet att det kommer bli lugnt efter jul och nyår, så jag vill faktiskt ändå jobba så mycket som möjligt nu när jag kan. Men att se till att kunna njuta av julen där mellan.

Veckans planer ser ut såhär:


Tisdag:
Jobb ifrån 15.00-00.00
Onsdag:
Förberedelser inför dansworkshop, skriva på redovisningen vi ska ha i skolan. Laga middag till mamma, hon har nämligen fått en julkalender av mig som är fylld av aktiviteter och godsaker, så imorgon ska jag passa på att bjuda henne på middag.
Torsdag:
Jobb 15.00-23.45
Fredag:
Skola 10-15. Jobb 15-00.00.
Pappsen fyller också år!!
Lördag:
MIN FÖDELSEDAG.!! Så firande med släkt och vänner hemma här med middag och mys!
Söndag:
Har två dans workshops på Uddans på förmiddagen. På eftermiddagen ska jag ta med mamma till konserthuset för att se julkonsert och bli tilldelad ett litet pris. På kvällen blir det väl 3:e adventsmys med lite julfika och glögg!

Gillar

Kommentarer