Dagens Lista

Dagens humör: Idag mår jag faktiskt bra. Känner mig på myshumör, samtidigt lite smått stressad i bakhuvudet för att jag vet att det är saker jag borde få gjorda idag.

Dagens borde: Koreografera till min barndisco grupp, inför morgondagens undervisning. Plus att jag måste börja koreografera till ett stycke jag tänkt börja på.

Dagens frisyr: oj. tänk er ett hår som vart uppsatt i en knut som jag sedan har svettats på, som sen har torkat och släppts ut, inte så najs

Dagens klädsel: pyjamas, bääästa. ska snart bytas ut till något mer ''vistas bland folk'' vänligt.

Dagens planer: Fixa till mig lite, åka in till stan för att kolla i lite affärer, handla, tvätta laga mat, koreografera och planera veckan.

Dagens materiella vill ha: kläderkläderkläder

Dagens funderingar:
1. Hur ska jag lyckas få min vad bra.
2. Vad ska jag laga till middag.
3. Efter gårdagens ''audition'' tänker jag mycket kring vad jag behöver träna mer på och vad som jag märker är min osäkerhet och hur jag ska träna på det.

Dagens beroende: tyvärr kaffe, har blivit en dålig vana att bara dricka massa kaffe på automatik.

Dagens tråkigaste: min överansträngda vad som är så sjukt spänd och gör ont. Är orolig över hur den kommer gå att dansa på i veckan.

Dagens längtan: Var ett tag sedan jag hängde med min familj, så de längtar jag efter. Men kommer åka hem till Gävle om två helger, så då får jag träffa de.

Dagens låt: Sam Smith - Too good at goodbyes

Gillar

Kommentarer