CATS, loppis och tankar


Godmorgon. I morse gjorde mig bananpannkakor med blåbär och är nu inne på tredje koppen kaffe redan, bara för det är så gott! Kollade på Harry Potter och halvblods prinsen medans, bästa höstmys filmerna. Planerna för dagen finns inte, jag vill typ ta långa promenader och baka, så det blir helt enkelt en mysdag. Jag har haft det lite kämpigt med mitt humör nu när jag varit skadad och fortfarande är, har inte kunnat träna och har känt mig nere och ledsen mest hela tiden tyvärr. Har inte känt motivation eller glädje till så mycket, mer under vissa perioder, men börjar bättra och rycka upp mig nu, sluta tycka synd om mig själv, men det är sjukt svårt när det inte gått åt rätt håll med skadan. Åhhh, jag är så taggad och inspirerad och vill dansa massa, också går det inte.. jaja tackar till min familj som peppar mig så mycket och mina klasskompisar som får mig att skratta och gråta. 

En topp var verkligen musikalen CATS som jag gick och såg i globen i fredags med Lotta! WOW, vi båda ääälskade den. Vilka fantastiska artister, dansare och sångare. Tycker själva musikalen och storyn är så bra gjord och väldigt underhållande, satt och log så mycket. För er som inte känner till muskalen handlar den ett gäng katter och dess olika personligheter som presenteras genom musikalens gång. De flesta är både magiska dansare och sångare, wow!! och hon som spelade Grizabella som är en av katterna som är utstött, hennes röst är HELT magisk.  Gå och se denna musikal och ni får chansen!! 

På Lördag morgonen hade vi loppis på skolan också, för att samla pengar till vår turne, vi fick ihop så mycket fint som vi sålde, jag själv fyndade massa fint! lyckat! Efter det tog jag tåg hem till Gävle där jag nu är, jag ska på återbesök här för att kolla upp vaden på Måndagen, så jag måste bli kvar här tills dess eftersom att de har stängt på helgen. Sen måste jag tillbaka för att undervisa på kvällen. 

Men nu hoppas jag kunna börja rehaba snart och även kunna börja dansa snart, för jag har ABSTINENS!! 

Gillar