Basiller i varje hörn

GODMORGON.
Hur härligt är det inte med Söndag och en planlös Söndag? Det är precis vad jag behöver idag.
Kan verkligen längta till en Söndag där min största mission på dagen är att laga god mat, städa lägenheten och göra mig själv super fräsch med hjälp av skrubb, hårinpackning, ansiktsmasker osv osv..

Minus med dagen är dock att jag börjar bli riktigt förkyld, sjuk igen? smittorna går bara runt runt på skolan. Det dryga är att det har satt sig i luftrören, min röst blev mindre och mindre och allt mer hes desto senare det blev. Har lite tungt med andningen nästan plus att min näsa är täppt av gult snor, mums. Något virus är det på G i alla fall, känner det i munnen liksom, är helt öm runt hela tungan, jätte märkligt. Men ja känns som att de flesta snörvlar på nu så det ska nog gå fint bara jag ser till att vila och ta hand om mig idag, får handla ingefära och dricka spirulina eller någonting i hopp om att det kan bota mig haha.
Men som sagt så har jag en myssöndag hemma planerat, ska ta tag i stor städning av min lägenhet snart tror jag, även kika om det möjligtvis skulle finnas tvätt tid, högst osannolikt men kan ju alltid hoppas. Ska även iväg för att handla, känner för att laga något liiite ambitiösare till matlådor å får se vad jag hittar på. Ringa mamma för att surra ska jag också göra! Annars känner jag verkligen att jag behöver vila, mår liksom inte tipp topp, så kanske ska skippa det överambitiösa.

Min helg har gått väldigt fort men vart händelserik och mysig. I Fredags efter skolan lagade jag och Lotta middag hos mig och bara mös runt och pratade. Sedan 08.00 Lördag morgon skulle vi stå redo för att förbereda inför vår loppis som vi höll i skolan, lite trött var jag väl men är väldigt roligt att fixa med det tillsammans ändå. Stod i loppisen till ca 12.20 och efter det kom två tjejer från Gävle till mig på skolan för att ha privatlektioner. Så fick ihop två stycken moderna koreografier som de ska tävla med om några veckor, det var så roligt att de kom och de är så duktiga verkligen. Blev lite sent dock, gick väl från skolan runt 17.45 och skulle vara på födelsedagsfirande för två klasskompisar vi 19 som bodde i Lidingö. Så jag åkte raka vägen hem, åt och tog på min läppstift och iväg, tycker att jag var duktig ändå som kom dit till 19.30! Så där var jag och firade på kvällen och kom väl hem runt 01.00 igen, STELFRUSEN. Så jag tror det gjorde min förkylning lite värre av att jag var fryssen typ hela tiden från tidigt på morgonen till sent på kvällen och att jag stressande lite fram och tillbaka och dansade en massa. Men hade en jätte mysig gårdag så det är bara att ta igen idag!

Ha en bra Söndag, nu ska jag ta ta i min ostädade lägenhet!


Gillar