Bananpannkakor och en farligt god granola

Hej och Hå, vilken riktigt husmors-Söndag jag har haft. Jag har gjort egen granola i mängder som är så farligt god att hälften redan är borta, lagat goda matlådor inför veckan (som även den inkluderar hemmagjord hummus), gjort spirulina-smoothie och till sist lagat det bästa som finns till lunch BANANPANNKAKOR, äe fyfan vad jag älskar det, toppade med tahini, hallon, yoghurt och massa kanel idag, yum säger jag bara! Det är verkligen mitt standard på Söndagar, göra massvis av bananpannkakor med massa bär och frukt och bara bruncha loss...


Kom tidigt med tåget från Gävle, redan halv 10, så jag har hunnit med en hel del. Men det var väldigt najs att ha tid att packa upp allt, åka iväg och storhandla, städa och få all matlagning och prepp inför veckan avklarad för att kunna slappa framför tv:n nu.

Känner mig redo för att ta mig an skolveckan som utöver det vanliga inkluderar massa hiphop, jobb och rep.
Har ändå haft lite ''ledighet'' så ska bli härligt att komma tillbaka till Stockholmslivet, tröttnar så snabbt på Gävle hehe.
Men har haft en toppen vecka som avslutades med god mat och massa snacks framför melodifestivalen med mamma och pappa hemma i soffan i Gävle. Hade även mina workshops på Fredagskvällen med massa underbaringar som dansade gärnet och är så otroligt duktiga, tacksam att det är så många som vill komma och dansa med mig och uppskattar det!! Ännu en gång tack till er, gör mig såå lycklig att se er utvecklas!!

Morgondagens schema är:
Balett
Jazz
HipHop
Jobb på house of shapes (kommer även klämma in att ta en jazz-klass som Johan Forsberg har där under jobbtiden hehe, måsteee)

Ha en fortsatt fin Söndag!

Gillar