balkonghäng och ''att leva för helgen''

En ny vecka och redan Tisdag. Jag går in på min sista månad här på jobbet, tre veckor kvar och jag kämpar på. Det tar emot då jag inte mår bra av ett kontorsarbete på detta viset egentligen, men under alla omständigheter är jag inget annat än tacksam för att jag sitter på ett heltidsarbete. Men det är inte fungerande i längden såklart. Men tre månader klarar jag när det ändå inte har funnits så många alternativ.

Hur som känner jag mig glad och tar verkligen tillvara på helgerna, jag har lite svårt för de här att ''leva för helgen'' men oj vad jag uppskattar de nu. Jag älskar att ha helt oplanerade helger till att bara vara och göra precis vad jag vill. Att vanligtvis börja 6.00, så ser jag gärna att mina helgmornar är så långa som möjligt. Gärna yoga och långfrukost till ca 12.
Hade precis en sådan helg. Yoga och gofrukost framför nyhetsmorgon länge. Mös runt hemma en massa, städade, tvättade, bakade. Min balkong är klar med den eviga renoveringen så satt där en massa och käkade pannkakor och drack koppar med kaffe. Var ute och sprang en längre tur, gick långpromenader med vän, lagade god mat och kollade nya säsongen av ''13 reasons why''. Full av härlig energi, perfekt helg, skönt med lite spöregn också, mysigt och får en att ta tag i städning och annat pyssel.

Som svennebanan så ser jag att väderprognosen visar soooool i veckan och framförallt i helgen. UNDERBART!
Min bror tar studenten imorgon också, så det är ju underbart för honom. Så stolt syster av en underbar, smart, snäll och fin människa han är, ååå. Så lite firande imorgon.

Idag har jag frisör besök efter jobbet, ojoj så härligt, lite egentid med kaffe och tidning hos min grymma frisör Elsa som alltid gör mitt hår magiskt fint!!


balkonghänget från helgen med mina underbart goda tunnpannkakor.

Gillar

Kommentarer