Balettakademien 60år

Detta var min gårdag på dansens hus när Balettakademien firade 60 år med hjälp av oss på yrkesutbildningen och många av Sveriges proffs dansare. Hade en jätte härlig dag fylld med massa bra energi. Vi medverkade i öppningsnumret av Adrienne Åbjörn och i stycket ”Jiggy” av subjazz. Båda gick super och jag njöt verkligen på scen!! Tycker Jiggy är ett sååå grymt stycke, så jag är så glad över att jag fick möjligheten att medverka i det. Vi var så snygga, direkt tagna ur 70-talet! Så roligt att stå på samma scen som förebilder och underbara vänner och inför så mycket talangfulla för den delen. Tack för igår!!

Mamma var där för att se på också, så imorse lyxade vi med hotellfrukost tillsammans innan hon åkte tillbaka till Gävle. Så mysigt!!
Resten av Söndagen har jag tillbringat på stan en stund innan jag åkte hem för att tvätta och laga mat. Har inte hunnit med tvätten riktigt nu så det svämmade över lite i korgen, men nu är allt i ordning igen. Har ätit massa gott och kollat på Stranger Things resterande av kvällen. Tack för mig, hej

Gillar