Återhämtad, utvilad och lugn på landet

Självplock av dundergoda jordgubbar.
Min absoluta favoritplats att äta frukosten på.
Besökte kalkbrott och hoppade ifrån klipporna och badade i det iskalla vattnet.


Har haft världens härligaste helg i stugan som farmor har som en idyll där ute i Hedemora på landet. Spenderade den tillsammans med mamma, pappa, farmor och hennes man. Vädret visade underbart väder så efter jobbet i Fredags kändes det som en självklarhet att bege oss dit. Vi har badat konstant, ätit gott, promenerat och tagit löprunda på åkrarna i solnedgången, startat morgonen med yoga och bad på bryggan, druckit vin hos grannarna, plockat jordgubbar och till och med lite kantareller hittade vi.  

Jag känner mig helt lugn och återhämtat efter helgen och nu väntar en ny jobbvecka som även kommer bestå av lite tågpendling fram och tillbaka till Stockholm i slutet av veckan pga lite rep inför pride. Så det är skönt att vara helt utvilat nu och dra upp tempot en aning också.
Kämpar på sista månaden på sommarjobbet nu jag !!

Hoppas ni har haft en underbar helg vare sig om ni har semester eller jobbar. Se till att medvetet koppla bort och göra massa ''oviktiga'' saker sin endast ger lycka och lugn. Tror vi behöver träna mer på det, åtminstone jag.
Att iland kasta bort ''to do listen'' och bara gå på känsla, eller fylla den med små härliga saker som att baka, ta en fika eller läsa en bok.


Gillar

Kommentarer