ADVENTURE.

Jag jobbar nu utan semester fram till slutet av augusti och är så otroligt sugen på att dra iväg på en lite längre resa efter det, i kanske September och framåt. Jag har så mycket jag vill se och göra så jag blir förvirrad av mina egna tankar och viljor vart jag skulle vilja resa och vilken ''typ'' av resa jag vill göra. Jag skulle vilja åka utanför Europa till något exotiskt land och se annan kultur, natur och skulle så gärna vilja lära mig surfa. Jag skulle även så gärna vilja åka någonstans för att dansa och ta klasser utanför Sverige för att få inspiration, kontakter och utvecklas. Jag känner helt enkelt att jag behöver komma bort och se någonting annat, bort från Sverige och vardagen ett tag. Jag är pepp på att utvecklas som person, dansare och gärna lära mig mer om kulturer i olika länder, om människor och prova nya träningsformer. Behöver få nya intryck och massa ny inspiration.
Det perfekta skulle vara att kombinera allt, jag skulle gärna flyga någonstans och sedan åka runt lite, inte vara så samma plats utan ha kanske 3-4 destinationer med lite olika ''intentions''.
Problemet är bara att jag inte har någon som jag vet vill göra denna resa med mig haha, känner att resa ensam så länge känns tråkigt och lite läskigt. Jag skulle absolut kunna åka iväg på tex en veckas träningsresa med ett team ensam, men en längre resa vill jag ju dela med någon! Så om någon är spontant peppad på att göra en resa med mig så hajtaaaa!!

Gillar