7 blogginlägg - Fem saker som är viktiga för mig

1. Mitt egna välmående.
För mig är mitt egna välmående någonting som jag värdesätter väldigt högt och anser att alla borde göra. Egentligen är det det som spelar roll och är viktigt, att du själv mår bra, för att känna dig nöjd och kunna sprida glädje runt dig. Ibland behöver man därför sätta sig och reflektera kring varför man gör saker, om det är för att det tex alltid varit så eller att du känner att du borde någonting eller om det är för att du själv vill och mår bra av det. Jag har i alla fall på det senaste funderart mycket över vad som är viktigt för mig och kommit fram till att i slutändan så vill jag bara må bra och älska mig och det jag har runt kring mig. Det är så viktigt!

2. Min familj.
Lika viktigt som det är för mig att själv må bra så vill jag inget mer än att min familj ska må bra, är de glad så blir jag glad. Jag anser att det är otroligt viktigt att jobba på relationerna du har och jag vill alltid ha en nära relation med min familj, det är jätte viktigt för mig. Därför gör jag allt för att hålla min kontakt med min familj och stötta och hjälpa de så gott jag kan, då jag vet att dom gör allt för mig och finns där vad som än händer.

3. Träning och hälsa.
Även detta kopplat till mitt egna välmående. Att ta hand om min hälsa genom träning, en bra kost och ett bra mindset är för mig att ta hand om den kroppen som jag har fått. Det är ändå den hör kroppen jag ska ha hela mitt liv och samma där är det så viktigt att ta hand om sig själv och må bra. Träning och en bra kost gör att du mår bra både psykiskt och fysiskt. För mig är träningen mer än bara någonting som jag gör för hälsans skull, utan ett intresse som jag älskar och mår bra av, jag får energi av att träna och märker hur mitt välmående förändras åt de bättre när jag tar hand om min hälsa. Jag anser att alla behöver inkludera träning och en kost som är balanserad i sin vardag ingen mängd som passar din egna livsstil. Jag är medveten om att jag tränar extremt mycket då jag ör elitidrottare på ett sätt. Men det jag menar är vardagsmotionen, det är den som är viktig. 30 min av promenad varje dag och se till så att du får i dig de näringsämnena du behöver och kanske tänka över att spara godsakerna till helgen, det räcker, bara man blir medveten om och tar hand om sig själv och sin egen kropp.


4. Upplevelser och drömmar.
Att drömma och se fram emot saker är så viktigt. Jag har alltid mål och drömmar som jag vill uppleva och strävar efter, jag tror det är jätte viktigt för att känna glädje, att vilja någonting! Jag tror verkligen på att om du drömmer stort och med stor vilja så kommer du till 100% få uppleva det!

5. Utmaningar.
Även om jag sätter stor vikt vid att känna trygghet så behöver jag utmana mig själv konstant för att utvecklad och nå mina mål. En balans av trygghet och utmana där jag känner mig som mest utanför min comortzone tror jag är det bästa. Utan att ha provat nya saker är det också svårt att uppskatta det som får dig att känna dig trygg.

Kanske lite flummig lista, men jag brinner verkligen för dessa ämnen och har själv lärt mig såå mycket om hur viktigt det är att själv må bra och att sluta bry sig om vad andra tycker och tänker just för att det i slutändan inte spelar någon roll. Utan det man har är sig själv och min egna kropp och det är så viktigt att älska det för att kunna sprida det till andra. Cheesy men enligt mig sant!

Gillar

Kommentarer

ceciliajc
ceciliajc,
vilka bra värderingar!
nouw.com/ceciliajc
saraalexandralarsson
saraalexandralarsson,