5 insiker

1. Ett stort misstag jag ofta gör är att över tänka och överplanera, för att sedan tro att saker och ting ska lösas och bara ske. Planera och analysera, visst jätte bra. Men att ta distans och koppla bort från saker är typ det bästa jag kan göra för att få saker att ske. Genom att tvinga fram saker är ungefär som att strypa min kreativitet och jag gör saker mekaniskt. Det är då jag får olust och känner mig otroligt oinspirerad. Jag behöver distans, tid och inga måsten för att min kreativitet ska komma och ett sug på att ta tag i saker skapas, där är jag egentligen produktiv. Inte när jag tvingar mig till saker som strävar bort från min magkänsla. Så tillåt dig att bara vara och ta distans från mål/drömmar, det är då ja tror universum tillåter de att uppfyllas.

2. Herregud drömmar ändras och det är okej. Gå efter vad jag vill just nu och inte vad jag tidigare velat eller vad jag borde drömma om för att uppfylla något i framtiden. Känn efter igen och gå på vad du känner för här och nu, inget konstigt med att mål ändras med tiden, lika som allt annat förändras så gör även målen det.

3. Njut av det lilla och ta mig an det. Jag älskar tex min rutin på morgonen, men maxa myset där och njuuuuut!

4. Det är okej att vila, vara här och nu och inte ha hela min framtid planerad. Samma där, det löser sig, låt saker bara ske mer och gör saker jag känner för just nu.

5. Jag tycker det är otroligt spännande med tankens kraft och mindset. Tex idrottare och dess förmåga att pusha sig själv. Drömmer verkligen om att lära mig mer om detta och kunna arbeta som någon form av coach inom ämnet, sjukt intressant!

Gillar

Kommentarer