4 Dagar till London!!!

Såå, jag är inne på min sista vecka av jullovet. Det känns väldigt bra ändå, när jag också har en Londonresa framför mig full av dans och roligheter tillsammans med Lotta! Jag ser sååå mycket fram emot det!!
Men jag ännu har jag några dagar kvar. Jag har varit lite rastlös och jag får verkligen myror i benen direkt, jag kan och vill inte heller bara ligga framför tv:n en hel dag liksom. Men sen jul har jag tagit det ganska lugnt ändå. Har vart på cup med min bror, tränar en del, tagit massa promenader med mamma, ätit massa god mat, firat nyår osv. Så här ser min vecka ut innan jag drar!

Tisdag: Lugn morgon, blogga och fixa lite små saker. Träna med min lillebror. Efter det måste jag förbereda inför min workshop imorgon. Sen har jag inga planer, blir nog att göra någon god middag, duscha, basta och ta et lugnt.

Onsdag: Privatlektioner från 10.00-12. Workshop från 12-15. På kvällen blir det eventuellt bio också!

Torsdag: Träna med Amanda på morgonen och sen har mamma planerat en eftermiddag tillsammans hon och jag, som jag fick i födelsedagspresent, får se vad hon har hittat på för mys, ser fram emot det vad vi än gör!

Fredag: Träna med Amanda och packa det sista inför London!!

Lördag: MOT LONDON I 16 DAGAR!!! WIII

Gillar