Jahapp, var ett tag sedan sist då. Haha, funkar aldrig att skriva varje dag för mig märker jag. Oh well, sitter iallafall och lyssnar på musik just nu men ska strax börja göra mig i ordning för att möta upp en vän på stan. Var längesen man såg henne så det blir kul! Behöver en hel del nya kläder OCH SKOR, så jag vill gärna komma hem med ett antal påsar. Jobbar i helgen oturligt nog men ja vad gör det egentligen. Man kan inte vara ledig jämt, även fast man vill det :p Anyway, ha en bra dag!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej! Ligger just nu i sängen med bra musik i öronen. Ska dock upp strax för att göra mig iordning för jobb. Jobbar till stängning idag, vilket är rätt segt menmen. Efter jobbet ska jag bara slå på någon film och ta det lugnt, då jag jobbar imorgon också. Ska försöka se till att spara så mycket pengar som möjligt, så att jag finally kan ut och resa. Det är det ändå jag tänker på just nu. Roadtrip i USA, dansa på bra klubbar i New York, kolla på Grand canyon, trip till Hawaii, kanske Australien? Bali? Backpacka i Thailand, Asien? Ja ni märker ju. Jag vill ÖVERALLT.

Likes

Comments

Att ha låttexter som rubriker är väl en standard måste jag säga. Musik är ju ändå en av de bästa sakerna i livet so why the hell not. HEJ förresten. Igår blev det kanske någon drink för mycket men vad gör det när jag varit ledig en dag som denna. Inte gjort ett skit dock. Lika skönt det när man jobbar rätt så mycket. JUSTE, har fått ett vikariat på Coop Konsum, så där spenderar jag de flesta dagarna nuförtiden. Skönt ändå, att ha något annat att göra, bortsett från serietittandet. Serier är ju life men ändå. 

Likes

Comments

Är väldigt kluven gällande väldigt många saker. Har alltid haft beslutsångest så långt jag kan minnas. Under de senaste veckorna har jag testat på hur det känns att vara arbetslös och jag kan ju säga såhär: Fcking bullshit alltså. Det suger. Blivit inringd 1 gång efter resan. En gång. Behöver pengar, behöver jobb. Vill göra något roligt. Men vad är roligt då? Vad tycker jag är kul? That's the problem. Jag vet inte. Jag vet ju inte.

Likes

Comments

Jag är en sån som har under hela mitt liv gjort och varit som alla andra. Jag har aldrig vågat vara annorlunda, när det är det enda jag egentligen vill. Har så många drömmar om hur jag vill leva mitt liv men det är alltid "saker" som kommer mellan. Jag är så trött på det.

Har hela tiden sagt att jag inte vill leva ett "svenssonliv" och det håller jag fast vid. Svenssonlivet är ingenting för mig. Jag vill ut i världen och resa och se mig omkring, men grejen är att jag är för feg. Honestly, vafan gör jag kvar i Västerås? Jo tryggheten som finns här gör att jag stannar kvar. Min safety zone är mitt hem, där jag alltid bott, har mina vänner och min familj. Jag måste släppa allt det där för att ens komma iväg. Trött på mig själv, trött på människor, trött på staden, trött på allt at the moment.

Likes

Comments