Varning för [befogat] gnäll.
Grannens barn gallskriker 24/7. Och då menar jag verkligen 24/7. Skriket är i en enda, konstant ton och jag håller fan på att bli knäpp.. När jag försöker sova gallskriker det. Jag väcks på morgonen av att det gallskriker. Det är det enda det gör. Gallskriker from the top of his lungs. Hans föräldrar verkar inte bry sig ett skvatt. Vi snackar nu om att det håller på i flera, flera timmar. Jag skulle säga att den gallskriker 16 timmar om dygnet. Det kan börja typ exempelvis 17.00.. Så är det nonstop till ca 03.00 på natten. Sen fortsätter det igen vid 07.00 ca och kan hålla på till 12.. Vill seriöst bara flytta härifrån. Det har varit såhär nu i fleeeeeera flera månader.. Ni med barn- är detta normalt?

Hatar ironin i det här.. Här har man gått och valt att inte skaffa barn men nog fan ska jag ha skrikande barn nog - bara inte mina egna.

Jag förstår ju såklart att barn skriker men det här är nåt annat alltså....

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag har varit med om så många övernaturliga händer som det inte har funnits någon som helst naturlig förklaring till. Så jag är ju självklart helt övertygad om att det finns andar. Här är bara några få händelser jag varit med om.

Jag och en kompis skulle gå hem till mig. Vi var i 17-årsåldern så jag bodde hemma med syskon, mamma och styvpappa. Ingen skulle vara hemma den här tiden. Vi står utanför dörren till huset och jag ska ta upp nycklarna från min väska. Då hör vi båda en kraftig duns inifrån (som att någon tung människa hoppade inne i huset,på andra sidan dörren). Vi blev båda rädda först, men jag sa att någon måste ha kommit hem. När vi går in är larmet på. Så ingen var hemma. Jag säger till min kompis att inte gå in förrän jag stängt av larmet. När jag stängt av det (och vi fortfarande står påklädda med skorna på) hör vi ett omänskligt, extremt udda och framför allt högt ljud, komma nedifrån gillestugan. Vi hoppar båda till och tar tag i varandra. Vi står kvar på samma plats. Ungefär en halv meter framför oss står vår diskmaskin som hade gått sönder. Bakom den rullar det plötsligt fram en innebandyboll som fortsatte rulla in i köket. Den rullade horisontellt en halv meter framför oss, så det fanns ingen möjlighet i världen att någon av oss skulle ha kunnat putta till den.

Samma vecka som incidenten med bollen, gick vår höga, tunga hallspegel sönder. Den föll i golvet och gick i tusen bitar utan att någon rört den. Efter det gick allt sönder. Diskmaskinen, tvättmaskinen, torktumlaren, gräsklipparen, lampor osv..

När min mamma och lillebror, som då gick på dagis, var på väg hem, så frågade min lillebror; "Mamma, kommer dom där tre killarna sitta i soffan som dom alltid gör?"..

För ett år sedan var jag på Kreta med min väninna. Min väninna la sin Iphone på laddning över natten. När vi vaknade frågade hon om jag hade dragit ut hennes laddare. Vilket jag absolut inte hade gjort. Då hade "någon" dragit ut kontakten från väggen, "plockat isär" själva sladden från kontakten och prydligt radat upp allt bredvid varandra; mobilen, kontakten, sladden.
En annan dag vaknade jag tidigt på morgonen. Jag låg bara och blundade för jag kände att det fortfarande var tidigt. Jag låg och tänkte på vad vi skulle göra den dagen osv men jag var helt klarvaken. Jag ligger på sidan med ryggen mot väggen. Då hör jag precis bakom min rygg hur någon snärter jättehögt med ett "tyg" - typ ett större badlakan eller liknande. Jag hann tänka "oj, vad hon är uppe tidigt" (min kompis).. Jag sätter mig upp i sängen och tittar ut över rummet efter min vän, men ser henne inte. Tänkte, "men.. städerskorna får väl inte gå in här om man ligger och sover?" så jag ropade "hallå?", inget svar. Då tittar jag på sängen, och på platsen där min väninna sov, för vi låg i samma säng. Och där ligger hon. Och sover tungt! Balkongen var stängd och det var definitivt inte lyhört..

En eftermiddag ligger vi på stranden. Vi låg närmast vattnet av alla som var på stranden. Det var inte många människor alls där eftersom det var eftermiddag och klockan var väl runt 17. Jag halvsitter i solstolen och har båda armarna korsade bakom huvudet. Både jag och min vän lyssnade på musik i hörlurar. Helt plötsligt känner jag det kallaste jag någonsin upplevt i mitt liv.. Det var definitivt inte från denna värld. Det var en kvinnlig hand som greppade runt mitt pekfinger, höll fast och "drog" i mitt finger 2 gånger, som för att påkalla min uppmärksamhet. Jag chockades över den kalla handen. Jag satte mig upp blixtsnabbt för att se vem det var. Ingen där. Jag tittade runt om någon skojade med mig. Ingen där. Jag tittade på min vän som låg och halvsov. Trots det frågade jag henne om hon drog i mitt finger, hon blev lika förvånad som jag.

När jag bodde hemma hos mamma i huset (som det spökade rejält i), så hade jag mitt rum i "gillestugan", dvs i nedervåningen. Jag var den enda som hade mitt sovrum där nere. Under en hel vecka vaknade jag exakt 9.20 utan att jag hade ställt larm. Men så en dag vaknade jag ca 9.18. Jag tittade bara snabbt vad klockan var sedan låg jag bara och blundade. Bam! Där startades min stationära dator (som man måste trycka på en knapp för att få igång) och några sekunder senare lät det Klick! för då tändes min lampa som jag hade på nattduksbordet. Jag sprang upp i panik och bad mamma kolla om det hade gått några proppar eller liknande, om det hade varit strömavbrott eller nånting. Men nej, ingenting.

Ja, jag har så många fler historier men då hade det blivit en roman :) Så det här blev bara ett random axplock..

Likes

Comments

Alltså... Gone in 60 seconds är en av mina favoritfilmer. Älskar den haha :) Angelina Jolie är så sexig. Killarna som är med också. Och bilarna are to dream for Haha!

Likes

Comments

Efter jobbet kom pappa förbi. Vi fikade och sen gick vi ut på en promenad. Jag visade han mormors minneslund. När vi skulle gå därifrån tog vi en annan väg och inte den vi kom ifrån. Det slutade med att vi gick vilse och inte hade en aning om var vi var. Haha! Som tur är finns ju Google Maps som en liten räddare i nöden. Så tillslut hittade vi tillbaka på rätt spår igen. Då kom två rådjur i blixtsnabb fart och hoppade ut bara någon meter framför oss. Det var amazing att se dom på så nära håll.
Bilden är från ett annat tillfälle då jag såg rådjur. Inte långt ifrån kyrkogården. Dom verkar hålla till där :)

Likes

Comments

Idag har det varit en lugn och slö dag. Sitter just nu och kollar på master chef och blir super hungrig och läskad av att se maten dom gör, haha :) jag hade också velat vara sådär skicklig o grym på att laga mat!!

Likes

Comments

Måste bara tipsa om denna maträtt. SÅ sinnessjukt gott! Kan dock inte tala för tzatzikin då jag gör min egna, hemmagjorda. Men den här är säkert god också :) Rekommenderas verkligen :)

Här hittar ni receptet: content://com.sec.android.app.sbrowser/readinglist/0101225238.mhtml

Likes

Comments

Har nu tagit studieuppehåll. Får se om det blir en eller två terminer. Känner mig nöjd med beslutet då vi har en del planer vi vill satsa på, så tills vidare;

Likes

Comments

Ralph Lauren Halee Tote

Likes

Comments