• Twitter
  • Snapchat
  • Youtube
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Blev överraskad och blev bjuden på Majo Bar i Trollhättan idag! Hur gott som helst med tapas och vin, rena drömmen!

Likes

Comments

Gårdagen var helt underbar, men slutade väldigt tvärt då vi alla bestämde oss för att dra oss hemåt helt plötsligt, istället för att vara kvar i stan. Men det var ändå försent för att åka hem med en gång, så blev att sova över hemma i Mölndal och sova där. Spenderade hela förmiddagen där innan jag äntligen åkte hem till Trollhättan.

Bjussar på lite bilder från gårdagen. Cred:en går till Linneaskamera! ;)

Likes

Comments

Idag är det ingen mindre än min mammas födelsedag! Det firade vi med att åka Huski upp till toppen på lindvallen och äta på deras fina resturang.

Likes

Comments

Kanske borde börjat detta inlägg med att säga grattis till min mamma som fyller år idag. Hon är så bra på alla att och förtjänar en minnesvärd födelsedag.

Vi sjöng för henne på morgonen och bjöd sedan på extra godfrukost, med bland annat kokosbollar och tårta/cheesecake. Vid lunchtid blev det en utflykt med hundspann, det var verkligen en upplevelse. Jag fick även köra vilket var vääääldigt kul! :D

Om en timma skall vi åka till en resturang, är redan hungrig... xD

Likes

Comments

De två första dagarna har det verkligen varit kanonväder. Verkar dock som att det kommer mulna på resten utav veckan...
Här är iaf några bilder från både backen och från spåret.

Likes

Comments

I torsdag bestämde jag mig för att följa med. Sitter just nu i bilen påväg till Sälen med familjen och två nära familjekompisar. I Sälen kommer jag spendera den närmaste veckan, vilket kommer bli så härligt och som jag ser fram emot detta!

Likes

Comments

Var och filmade in en filmuppgift med linn på förmiddagen som skall in nästa vecka. Skönt att börja i tid då mycket annat skall göras nästa vecka.

Nu på eftermiddagen kollade vi sista playoff matchen mellan Vänersborg-Trollhättan. Vänersborg vann, tyckte dock att Trollhättan var mer värda vinnare, så det var lite tråkigt...


Nu skall jag och patric avsluta denna veckan med godis från hemmakväll och kolla på Farmen och Narcos!

Likes

Comments