Tycker att det är måndag och fredag hela tiden, herregud vad tiden går fort! Nåväl, det är en strålande fredag, bokstavligt talat. Blå himmel, efterlängtad sol och gnistrande snö på marken.

Jag är på väg till min frisör, Gabriella, på Bangerhead the Studio för nu är det hög tid för en hårförändring.
Otroligt trött på min risbuske nu. Vad tror ni om inspirationsbilderna? Snyggt, tycker jag.

Ikväll är det tjejmiddag på Pier 16 med mammorna från dagistiden. Länge sedan vi sågs så det blir ett kärt återseende.

Förövrigt är det mycket jobb i ateljén och jag känner en uns av panik inför inlämning av all konst till slottet på torsdag. Jag är inte klar om man säger så. 17 nya målningar som ska levereras och minst fyra av de är inte helt klara. Så, en hel del helgjobb lär det bli. Men, i det stora hela känner jag mig nöjd. Det ska bli så roligt att få visa upp målningarna. Pirrigt, men roligt.

Vi ses på Ulfsunda slott nästa lördag, 13.00-16.00.

M

(Bilder lånade från Google)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej

Den här veckan har verkligen rusat fram, tänk att det är fredag igen.
Jag sitter på Lidingöbanan på väg in till stan och min förra arbetsplats, Systembolagets huvudkontor. Det är middag med hela enheten hos min chef och så ville de bjuda med mig. Så gulligt! Min vardag är ju helt klart annorlunda nu mot när jag var anställd och den största skillnaden är arbetskamrater, det saknar jag massor. Så det blir roligt att prata ikapp en massa ikväll.

Igår var jag på Formex mässan tillsammans med min fantastiska vän Annelie Persson som driver webbshoppen www.inreda.com. Vi var där tillsammans även i höstas och det är så otroligt roligt att se glittret i ögonen på henne när hon gör alla inköp. Jag förstår henne, det är ju en sådan inspirerande miljö och så mycket snyggt att kolla på. Och så många härliga människor vi sprang på. Lycka 💜
Du hittar förövrigt även mina produkter, bland annat originalkonst hos Annelie på Inreda.

Jag har inte hunnit måla dessa två dagar men början på veckan har det glött om penseln. Har verkligen fått tillbaka energin i ateljén och ser så fram emot kommande vernissage på Ulfsunda slott.

Ha en skön kväll.

Vi ses.
Likes

Comments

Hej i januarimörkret.

Det är ett nytt år och mitt första år som heltidskonstnär. Vardagen har sakta rullat igång och det spenderas mycket tid i ateljén. Det är fullt fokus inför utställningen på Ulfsunda slott som jag har tillsammans med min fantastiskt begåvade konstnärsvän, Karin Holmström. Det är fjärde gången vi ställer ut på det vackra slottet. Det var även där mitt så kallade genombrott kom som konstnär. Otroligt tacksam för det. Som sagt, den 17 februari är det dags för VERNISSAGE och självklart är du varmt välkommen. Vi bjuder på bubbel och snittar mellan 13.00-15.00.

Jag kommer att ha med ca 20 målningar, varav en hel del "klänning" målningar och jag kommer visa upp flera här genom vägens gång.

Så roligt att vara igång med bloggande igen, det var alldeles för längesen.


Vi ses. 💗


Likes

Comments