Header

Sååå heter ju musicgurl för en anledning!!
Sååå nu postar jag en latenight video och bättre kommer det självklart komma med bättre ljus osv. Men man måste ju ha en start att utgå ifrån right?
Iallafall sjunger en låt av Ariana Grande som heter Best mistake ft Big Sean !
Detta är en sjukt fin låt och jag kan relatera till den så sjukt mycket.


Jag älskar att sjunga och har gjort det sen barnsben! Det är ba så sjukt kul att sjunga och en sjuk feeling, speciellt när man kan relatera till en låt så sjukt bra!
Iallafall har haft videofyme förut men slutade uppdatera men ska försöka uppdatera minst 1-2ggr i veckan ! Detta var lite om tha music

Just nu ligget jag i sängen och har haft föräldrar fritt hela dagen fatta va skönt
😍🔥 och mamma kommer inte hem för än imorgon!! Imorgon kommer jag berätta lite hur mina betyg är och hur jag ska göra osv. Men tills dess have a great night and stay fab💁🏽

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 47 Readers

Likes

Comments

Hello pepz de har gått några dagar sen jag bloggat men de är för jag inte riktigt orkat och att de går så sjukt mkt saker i mitt liv just nu, så de har varit svårt att få lusten till att blogga.

Iallafall denna vecka har nog varit en Hell. Har bråkat och samma i kärleks livet..

Kan börja med att säga det som hänt med första bråket och det är med 2 personer jag har varit bästavän med i 3år typ och det kom ut saker från deras munnar som man ba vänta va? Drömmer jag , man har aldrig i hela sitt liv trott att dessa 2 människor kan vara sånna omogna hoes och rena falska människor upp och ner som rövslickar varandra så jävla mycket.

Andra bråket är med killen jag var på gång med. Vi har bråkat ganska så mycket eftersom han inte förstår humor, han blir sur hela tiden och ber mig att lämna, sedan när vi bråkar även om det inte är mitt fel så ber jag om förlåtelse och sedan går det ett tag och sedan bråkar vi igen. Igår bråkade vi igen men jag bestämde mig om han inte tänker skriva till mig och be om förlåtelse och försöker få allt funka så skiter jag i. Jag är alltid den som ska få saker funka men nu är Jag klar om man inte vill ha mig fine. Grejen är den känner mig så dum för att jag trodde verkligen på det han sa och han sa att han skulle kämpa för mig men whatever! Det är mer falska killar än riktiga killar😒

Men iallafall ska försöka uppdatera lite mer men det är lite svårt när man går i 9an och har en massa prov och läxor och efter man är klar med det är inte första valet att fortsätta skriva på sin blogg. Just nu pluggar Jag till historia provet som vi har på fredag! Ha de bäst och stay fab💁🏽💋

Likes

Comments

Min konditionsträning
Varför är det bra att träna då?
Jag har läst att träning ger fart på nybildade celler i hjärnan & hjälper även måttlig depression, och man mår så bra och kroppen blir bättre.
När vårt system sätts igång är det som en motor som bara jobbar & jobbar i kroppen.
Hur/vad tränar jag & vad är mina mål?
Jo jag tränar minst 3 gånger i veckan och tränar då i upp till 2h, jag brukar träna mage ben/lår och rumpa sedan brukar jag dela upp det på spring bandet.
Jag går i 3min och sedan springer jag i 5min och sedan saktar jag ner och går i 5min.
Sedan tränar jag magen och då gör jag 3x20 situps vilket innebär att jag gör 20gånger sedan vilar jag och gör 20 till och sedan vilar och sedan 20 sista, och samma 3x20 med sid situps.
Sedan är det benen då kör jag mindre 10x3 gånger och det gäller att göra det rätt så man inte stärker sitt ben då det är ganska så tunga lyfter.
Sedan är det dags för rumpan och där gör jag 4 olika övningar
Buttlift, donkey kicks, squats med stång och squats med 10kg tyngd.
Jag har inget mål direkt mer än att jag tränar för att se bra ut och för att det är kul och jag mår så bra utav det, tycker det så bra att man inte bara sitter och latar om dagarna utan man har ett schema och en planering och det känns tvär bra!
Jag vill börja träna hur ska jag göra?
Till och börja med ska du bestämma dig för om du vill gå på gym (som jag) eller bara göra dina workouts ute. Jag föredrar ett gym och det är det jag vet mest om, iallafall välj ett gym som du tycker har ett schysst ställe & pris sedan så om du absolut inte vet hur du ska börja och vad du ska göra för att få (ditt mål) så frågar du om en PT som betyder personlig tränare du förklarar för honom/henne vad de är du vill jobba med och han/hon kommer visa dig exakt vad du behöver göra, och hur man gör för det är sjukt viktigt att när man tränar att man inte gör de fel då det kan ske skador. Sedan kommer du få ett schema utav din PT som du ska följa, saken är den om du ska göra något väldigt stort måste du tänka på vad du äter och med stort menar jag en stor förändring. Kosten är väldigt viktig då du inte bara kan träna och sedan gå och käka på Mcdonalds för det kommer förstöra det du håller på med. Tänk att på att äta bra och inte för mycket onyttigt vid din träning.
Vad kan jag göra om jag inte orkar träna då?
Det mest viktiga är att du rör dig 30min per dag och det behöver inte betyda att du just måste springa utan att gå upp för trappor, gå ut med hunden din om du har, gå på en promenad i skogen, kanske ut med dina vänner då man oftast går och använder kroppen så är det helt okej bara man inte sitter i sin soffa 24 timmar om veckan!
Hur ofta bör jag träna då om jag går på gym?
Som sagt man får ju ett schema om man är ny och känner för det annars gör man som jag att man bestämmer att tex 3 gånger i veckan ska jag gå och det behöver ju inte vara samma dagar bara man går 3 gånger, då jag aldrig går på samma dagar utan olika.
Jag vill inte gå på gym kan jag träna ute?
Naturligtvis kan du träna ute nu är de ju en massa gym ställen som är utomhus plus att bara att springa är bra men för att bygga muskler är det en annan process. Sedan finns nu internet oxå där folk har lagt en massa videor på olika övningar på youtube och på så sätt kan du göra det hemma & ute.

Likes

Comments

Holaaa peepzz
How you doin homie?
Nämen tja folket va händer?
Sjäälv ligger jag i sängen O lyssnar på denna grymma låten
Han må säga samma sak typ hela tiden men de är en chatcyy låt!
Jag mår mycket bättre idag (enligt min förkylning) men annars så är jag lite bekymrad över det som hänt i Paris och de som väntar oss.. Jag förstår bara inte hur man kan göra så mot folk
Ba kallblodigt sjuka en massa människor? Vet ju att detta har ju hållit på långt innan men va fuck för sändebud.
Sedan så ger de ju helt fel meddelande till folket om islam! Jag är själv arab & muslim (sunna) jag har inte läst Koranen bara lite av den svenska översättningen och ändå vet jag helt klart att jag har ingen rätt
Att tvinga någon till att bli muslim eller döda någon (alltså TA någons själ för Guds skull) Gud ger livet & Gud tar livet och det är absolut förbjudet att begå självmord eller döda andra! Att FÖRSVARA det får man absolut göra men detta som Is gör de ä något det själv hittat på. Och tycker de så jävligt synd för kolla nu vad folk tror om islam?
Sedan är det en annan sak som gör mig arg, under helgen var jag ju sjuk scrollade på Instagram och ser att en massa jävla människor är arga på att man ger Paris mer uppmärksamhet än vad man ger till länderna i Afrika & mellan östern
😒😒😒
Då vill jag bara pointera (stav) till dessa personer som upplever det så
Jag kan dra upp en raaaaadd av olika exempel
Som tex efter bilden då Alan pojken kom flytandes till land då det fick en sjuk spridning man skrev om det och länder började hjälpa till mer man öppnade fler GRÄNSER
Sedan har de lång tillbaka varit folk där nere som krigat om is plus att så kallade bolag har skickats ner dit och de flesta har fått hjälp. Så hur mina vänner får Paris med uppmärksamhet? De är sjukt det som hände i Paris och alla mina tankar går till de som mist sina nära och kära de så sjukt dethär! Alltså det ända jag säger är att de är sjukt hur folk lägger sitt fokus och att man säger att de är rasisiter lalal bara för att man (bara) hjälpt Paris då vill jag bara säga SHUT the fuck up för era dumma äckliga ord kommer inte ändra något och jag säger inte att jag kommer göra det men bitch läs fakta before you run your mouth.
Anyways idag Har varit en helt ok dag vaknade försent så hade så sjukt lite tid på mig och kom försent!
Imorgon har vi dansuppvisning och video kommer helt klart komma upp på bloggen! Tycker ni ska ge en extra tanke om folk vi mist under dessa år och ta hand om er och för er säkerhets skull va inte på så store centrum nära stan där de är stora folkmassor för de har varit en massa hot mot Sverige och dessa terrorister går bara där det är stora folkmassor och sedan en varning till (om jag har någon göteborgsk läsare) vet ju ej om detta är sant men det sägs att man ska attackera centralen i Gbg under nyår & julen! Så snälla va försiktiga för just nu kan de vara vart som helst och ba bombardera bredvid dig! Soo please take care O stay fab
💁🏽

  • 99 Readers

Likes

Comments

Holaaa peeppzzz ! Just nu sitter jag & äter Frukost! Är still sjuk men mår bättre än igår som tur är! Men inatt var de sjukt jobbigt att sova eftersom de är svårt att andas!
Men whatever Idag kommer det inte hända så mycket eftersom Jah e sick! Men ahhhhhhhhh have a great day and cya soon
Stay fab
💁🏽

  • 138 Readers

Likes

Comments

holaaa!

Hur mår alla råh?? Ok själv har man blivit förkyld klart de ju höst so why not😴 Har varit ganska så seg på skolan idag då jag e sjuk! Iaf det har varit en skit tråkig dag har varit i skolan och idag skulle man redovisa sina projekt så de va ba de sen så kom jag hem O läste igenom alla gymnasiebrev jag fått hem den senaste tiden. De sjukt va mkt de skickar man ba SHUT the fuck up orkar inte, och lixåm alla sådana rekommendationer som kommit aså inget av det vill jag gå på. Men iaf sedan följde jag med mamma till frisören sedan åt vi påvägen hem handlade vi hem mat och nu ligger jag på sängen och känner hur febern kommer ska snart upp och fixa te för pallar inte få halsont. Och sedan om jag pallar ska äta lire chips oxååå!

Okej de flesta av er använder ofc vine 💁🏽 jag har en bobo min bästisfestis som e påväg till sin topp så det vore så sjukt kul om ni gick in och följde henne, delade, gillade och kommenterade så skulle hon bli så sjukt glad! På vine heter hon getdownwithdonia.

Hon är sjukt rolig believe me säger inte de för att de är min vän för är sjukt ärlig när det gäller sånt men aså hone on fleek och så fkn sjukt fin! Ni kommer se ni kommer dö för hennes utseende! Iaf gå in och va fab och supporta henneeeee bcuz I'll kill you annars!!

Oki detta va en lite längre blogg en vanligt men yazz ha det bra och stay fab💁🏽

Likes

Comments

Holaa peppzz!
Har precis kommit ut från en skön dusch och lagt mig i sängen redo för att berätta om mig själv!
Detta kan vara rätt så tråkigt men tar frågor från den sjukt kända bloggaren Marwa Kraim ( som även leder ett mobbnings projekt) och svarar på det här!
Hur gammal är du? Jag är 15år född 2000 2 mars.
Nämn tre saker man kanske inte vet om dig. 1. De flesta vet inte det, men jag har aldrig flygit flygplan i hela mitt liv
2. Jag hatar clementin/apelsin lukt den är så stark och får svårt att andas i närheten av de.
3. Jag är född i Marocko och inte Sverige.
Vad gällande ditt utseende är du mest och minst nöjd över?
Mest är nog min rumpa & näsa haha
Minst är nog mina bröst och mun ibland eftersom när man tar närbild kan man se att de är lite snett på överläppen
😆
Hur går du helst klädd ?
Aså det är så sjukt svårt att säga för att jag har typ olika stilar som tex cozy stilen mjukis kofta & byxor sedan han jag en annan slapp look och det är men någon stor kofta och leggings sedan har jag looken ripped jeans, tajt linne, någon soft tunn kofta. Så det är olika!
Vilken är din favoritaffär?
Well, H&M sommar kollektionerna oftast
Bik bok ibland sedan Cubus och Gina tricko (stav) har riktig fina jeans.
Vilka smeknamn haru haft/har?
Jag har haft sanny och soso
Nu har jag Sanita & gifflar.
Är du besatt av någonting?
Jag är besatt av många saker som tex rumpor & gifflar men också musik sjunger hela tiden
Polly får man inte glömma. Jag är nog besatt av Snapchat för jag bombarderar nog det hela tiden
☺️😂.
Sedan av jag besatt av en serie som heter empire osvosv.
Är du morgon eller kvälls kvinna/tjej ?
Alltså beror på vilken dag det är eftersom på vardagar är jag trött på morgonen & kvällen men på helger och lov då är det nog nattmänniska helt klart
🔥
Så detta var lite om mig nu är jag sjuuukt trött! Har varit en tuff dag!
Men stay fab
💁🏽 och vi sees soon

  • 150 Readers

Likes

Comments

Tjatja bloggen💯
Just nu är jag i skolan och har sjuuuukt tråkigt oh lord 😲
Vi har 3dagar på oss på att jobba på vårt skolprojekt som handlar om färskvatten brist och jag jobbar med mina bästisar Donia,Ladan & hena
Alltså en helt onödig dag vi har typ gjort inget och det aså kunde vart hemma och sovt seriöst
Men ahja what you gonna do
Tänkte skriva ett inlägg ikväll (om jag orkar) en beskrivning ikväll om mig själv osååå but until dess
Stay fab💁🏽

Likes

Comments

Hej alla bloggare & läsare!
Efter 2år är jag tillbaka in till bloggvärlden! Trodde aldrig jag skulle tillbaka och sedan så glömde jag bort bloggen helt
😂.
Men mina vänner påminde mig eftersom de har startat upp egna bloggar.
Iallafall jag loggade in och såg mina gamla inlägg
🖖🏽
Alltså fy vad pinsamt va rätt så töntig haha
😊.
Tänkte skapa en ny blogg men tänkte kan fortsätta på samma då jag ändå hade 170+ visningar och låta de gamla inläggen vara kvar som ett minne för hur det startades, och hur töntig jag var
😆.
Nu är jag iallafall 15år går i samma skola och ska snart börja gymnasiet!
Är fortfarande ganska so same som förut, bara att jag har blivit drogad utav gifflar
Och är mest galen. Iallafall ville bara berätta för er att jag är tillbaka för gott!
Här tänker jag dela mina känslor, tankar, åsikter, planer för framtiden och helt enkelt vad en helt normal vardag kan se ut hos mig. Jag hoppas att ni kommer tycka om det ni läser och att jag inte är för tråkigt eller något sådant,
Skall försöka uppdatera näsan varje dag annars blir det varann dag!


OBS.
Just nu är bloggen lite rörig och så för att jag försöker fixa det så bra som möjligt och länkar till sociala medier osv. Men anyways stay fab
💁🏽
Puss & kram från bobo
💋💋

  • 172 Readers

Likes

Comments

Shooo bloggen! har sovmorgon till 09.50 äter frukost just nu! har försökt ändra bloggen lite men är usel haha iallafall! Igår var de skit, alltså de är en kille som hackar på mig skit mycket sen första dagen i skolan har han typ hatat mig kallat mig hora,slampa att jag är smutsig och att ingen borde hänga med mig osv. Jag har försökt hålla emot flera gånger, men igår fick jag nog så sprang ut smällde dörren och så kom ett par lärare fram till mig,men måste sticka nu! men jag uppdaterar i skolan så smånig om! puss så länge😘

Likes

Comments