Nu var det så himlands länge sen jag var inloggad här, o gjorde ett inlägg. Nu har jag tänkt att ge det ett nytt försök, vi få se hur länge det håller denna gången ;)

Lite nyheter så ni vet hur det ligger till, för tänker inte skriva om allt så jag ta bara det nyaste :)

Jag har flyttat hemifrån! Jag bor nu mera i Ljungby flyttade hit i Augusti så har inte bott här så länge bara 2 månader. Men jag trivs så MYCKET!

Sånna underbara vänner jag har hittat som finns här :)

Varför jag då har flyttat är pga skola. Jag ville inte hålla på att pendla flera timmar varje dag, så jag flyttade hit och går nu på Sunnerbogymnasiet! en stor anledning är även att jag går NIU (nationell idrotts utbildning) i ridning! :) Och det gör jag med min häst Fia-Lotta som ni har kunnat läsa tidigare :)

 Jag har lämnat min ponny uppåt i landet pga att han är till salu så dem har han på foder nu för tillfället.

Fia-Lotta! Hennes stjärna kommer och går hela tiden. Tränar nu 2-3 gånger i veckan (NIU) så hon är i gång med hårdträning, och det klarar hon bra! Hon kämpar alltid på hon har arbetsviljan i sig även hennes psyke inte är riktigt med alltid. Men man märker på henne att det går framåt, iaf vissa dagar :) 

Idag var en sådan dag där hon visade upp en bra sida! Var och tävlade LB:1 och vi fick 68,45% och det kändes riktigt bra, dock ngr missar men överlever så! Det blev en vinst :D så underbar! Andra klassen lite tjurig men hon skrappade ändå ihop 64,..% vilket jag är väldigt stolt över! :D

Men just nu sitter jag här hemma från tävlingen glad och nöjd. Men ska plugga lite, hämta hö med mamma, handla, kanske träffa ngr. Men ikväll blir det iaf något program och äta BEN & JERRYS ❤

Lite slarvigt och kortfattat men så ligger läget till, men ni kommer kunna läsa mer om mig o mitt liv här nu!

Några bilder ni missat (tagna från min instragram sannizzv)
Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det var väldit länge sen jag gjorde ett inlägg här nu. Men tanken på att helgen var hel perfekt och visa att med lite arbete så bir man belönad. Så jaa nu blir det lite skrivning om helgen här.

Det började i Fredag på mogonen då det var fucking nationella prov i MATTE! Det var sjukt jobbigt. Men SweetSweet Friday


Efter skolan tog jag det lite lugnt och åt innan det blev flera timmar i stallet. Jonna och Towa hjälpte mig, tur det. Men jag började med att rida stora grå, Walle en liten runda på åkern, väldigt pigg och stark som vanligt, men mening var bara lite motion och de fick han. (Vill inte rida han för mycket för då blir det bara massa tjabb och då börjar han dumma sig!) Efter så blev det tillbaka istallet då han åkte in i boxen och då blev det Fias tur, en runda på åkern lite spänd som vanligt. Sen så blev det att börja fixa och fläta och göra fint:)

Jag fixade Walle då ja bara flätade han, medans Jonna och Towa hjälpte till och tvättade Fias bakben som var såååå skitiga.

Hade väldigt kul iaf! Kom hem vid typ 22 då blev att ta det lugnt fixa lite innan det blev att sova, för att sedan bli väckt av mamma vid 6 någonting då det blev till stallet! Släppte ut hästarna sen så knoppade jag den vackra prinssesan innan det blev av till Lammhults ridklubb!

TÄVLINGEN MED FIA! LC:1

Anmälde och kollade lite innan jag började rida fram Fia, i början var hon väldigt spänd men hon slappnade av mot slutet av framridning.

Så blev klockan 9 och det var dags att börja. Först försökte jag med att komma ut från framridningen vilket var väldigt läbbigt för Fia, sen skulle jag förska komma in i ridhuset vilket intevar det lättaste och sist in på bana vilket inte heller var så lätt.  Efter detta var hon den spända lilla Fia igen TYPISKT jag red lätt och försökte bara rida förbi staketet. Sen blåste dommaren och då var det dags, försökte får ner henne så mycket som möjligt och få henne avslappnad.

Programmet började och jag är SÅ JÄVLA NÖJD hon sprang på dock ngt spänd och drog upp huvudet någongång men hon fattade galopp och gjorde allting. Så det blev 62,2% Vilket ledde till en VINST

Hennes andra tävling i hennes liv och hon vannSen när jag ridigt färdigt Fia så kom pappa och sis med Walle så då var det dags för han, fixade iordning och ut på framridningen samma klass som jag tävlade med Fia LC:1 Spänd o blåste upp sig, så fick hjälp in i ridhuset för där vägrade han gå in. Väl inne var han rädd för staketet men sen var det bara att börja.

SNABBT gick det iaf, en galoppfattning fel men annars helt okeej program blev 61,5% Och kom 2 med han 2 poäng efter Fia! :DTanken på att Fia redan åkt hem så blev det med Walle på prisutdelningen, det blev flera galoppbyten under 1 varv jaa jag fick knappt stopp på han X)

Några timmar vila sen upp på herr grå vilket bara var totally KAOS Han skenade typ runt med mig på banan jag fick inte stopp på han eller ngt X)

(BILDER PÅ GRÅ)


På kvällen blev det godgod mat och kolla på tv medans jag åt Ben&Jerrys.

Var även och släppte in hästarna innan det var dags för att sova

Kommer ett inlägg senare om tävling med Valle på söndagen som gick brabra! :DLikes

Comments

Hej som vanligt har det gått flera veckor sen jag senast gjorde ett inlägg här, men det har hänt en del!

JAG HAR BLIVIT SEXTON


SWEET SIXTEEN❤

Fyllde den 11 febuari på tisdagen sen på lördagen så blev det utomlaands :D

Tanken är att jag ska lägga in massa bilder från resan snart, men har inte lagt in dem i datorn än så lär ta ett tag ;)

TENERIFFA 

Men jag var på Tejde Spaniens högsta topp (vulkan) 

Var på marknad, handlade massa massa jag var även på en av Europas största vatten land.

Detta är litelite uppdatering men kommer mer

Likes

Comments

Alltid lika bra och snabbt på att blogga.

Dagarna bara gå det är skola, hästar och vänner. Det är liksom det livet består av.

Fia har varit riktig duktig det senaste i onsdags så kom veterinären och gav henne en spruta så vi äntligen kunde få på henne alla skor.  Har varit uppe på ridklubben där hon sköter sig utmärkt :D Det gör hon iskogen med efter man väl ha kommit dit. För hon vägra gå hon ska stå på bakbenen gå i diket och jaa, hon är som hon är. 

Valle har haft det lugnt några runde i skogen och duktig som vanligt. Men i fredags så fick han åka ner till Steff :/ Så nu blir det all energi på tokiga Fia :)

Min helg har varit helt fullbokad. I fredags så höll vi i SKIF i mellanstadiet disco hade så sjukt kul! Måste säga att de var nog ett av de bästa :D Kajsa följde med mig hem och vi spelade monopol i flera timmar innan vi somnade vid typ 3-4 tiden :) På lördagen så hade Kajsa sin konfa så vi gick upp tidigt, jag drog till stallet och red och fixade. Kom hem så råkade jag somna och vaknade några minuter i 4, då blev det brått tanken på att några från släkten skulle komma vid 4:O Så det blev snabbt in i duschen.

Åt massa god mat sen blev det att göra sig i ordning då jag och andreea drog till TC discot, sjukt jääävla kul :)

Söndagen blev en slapp dag umgicks lite mer med släkten sen så hände det inget mer. Vilket var skönt tanken på att det har blivit sena kvällar hela helgen.

Likes

Comments

Länge sen men aldrig försent.

Även när det har gått ett tag så bli det jobbigare för då är det mer att skriva om, men nu så fick jag tag i det och har tänkt göra ett litet snabbt inlägg innan PH börjar :)

ja, det var 2 veckor sen jag gjorde senaste inlägget x) Ja kan säga att jag minns inte vad jag har gjort de dagarna haha x) Men jag har iaf varit i stallet hos Fia och Valle, varit ute och träffat folk :)

Men de i helgen så var det lite liv, vilket betyder att jag kommer ihåg x)

I fredags så blev det Moheda åkte epa in och det var för jäkla drygt, men jaa väl där så var det mycket frysa, åka runt lite och jaa, jag vet knappt vad vi gjorde x) Många timmar blev det iaf innan jag åkte hem, och var hemma ca 00-01 minns inte redigt.

Lördagen blev det samma håll igång då jag var på 20-års fest, jaa denna kvällen få jag säga att mycket kan hända på några timmar hahha. 

I söndag så kom iaf några från släkten hit.

Ser att jag måste skynda mig, så jag inte missa ngt på PH så blir lite bilder ist :D 

3 st bilder från min instagram följ gärna SannizzV


Nu börjar de så vi hööörs <3

Likes

Comments

Tisdag! :)

Inte så länge sen jag kom hem från stallet nu, ska äta kolla lite på PH innan det blir till de söta och släppa in de :)

Igår efter skolan så blev det flera timmar i stallet, åkte dit och fixade och gav Fia lugnade tanken var att hon skulle få sko bak men är man galen så är man, så hon får gå utan ett tag till :/

Idag så var jag ute och red i skogen med Fia hon är så duktig :D Samtidigt fick jag även med Valle på lite motion, tack Lisa för hjälpen :)

Både två skötte sig galant och jag är så stolt över mina söta älsklingar <3

Likes

Comments

Fredagen var lugn i skolan, gjorde inte så jätte mycket :) Efter skolan gick jag hem och åt innan jag cyklade till stallet då min älskade prinsessa Fia kom :)

Efter det så blev det hem och bytta om och åkte ut till skogen var där till ca 10 kollade på film var ute o gick med hunden och lite så :)

Lördagen sen så åkte jag o mamma till stallet vid 8 och släppte ut prinsessan  och Valle. Tanken på att det var Fias första gång så ville vi inte släppa ut henne så tidigt, men så klart var hon jätte snäll. Sen så åkte jag hem och sov några timmar sen vid 2 tiden så åkte jag o mamma till stallet så gick jag ut och gick en runda med Fia, i skogen. Hon var en sån fin prinsessa jätte duktigt. Hon tyckte det var lite farlig men hon klarade det galant :)

Sen så släppte vi ihop Valle och Fia så söta :)

Lördagen kvällen så blev det lite helt random att åka ut till skogen igen, var lite mer folk denna gången x) Men hade sjukt roligt iaf haha fy fan!

Söndagen så blev det att åka ut med Fia till ridklubben vilken gick lite upp och ner om man säger så,,

Tog ca 1 timme innan vi fick på henne på hästtransporten, vi måste verkligen last träna :/

Men när vi väl var ute på ridklubben så skötte hon sig PERFEKT. Hon var så duktig och snäll, och hon gick i form hon kunde böja sig och jag fick henne till galopp och hon höll den :O Gick gick till och med lite i form. GULDSTJÄRNA till min prinsessa 🌟

Bilder på henne från träningen

I eftermiddag så kommer hovslagaren och ska ta på baksko på fia så hoppas hon är snäll så ska jag nog ut o rida i skogen imon med en vän. 2 gången fia rids i skogen TAGGA :)

Valle har vilat under helgen men ska nog rida han idag, fast fick ett sms att han var väldigt snorig och hostat mycket så får se hur det gå 

Nu så ska jag fortsätta med skolan så kommer det kanske ett inlägg senare

Har det så bra :)

Likes

Comments

Fredag morgon! Det är freeedag idag härligt :D Vi började i onsdag men känns som vi har haft en låång vecka, så bli skönt o får helg igen :)

Onsdagen i skolan var lugn vi gjorde inte jätte mycket antecknade och kolla film massa.  Igår så var det typ samma sak, var mycket prat om de Nationella proven vilken jag INTE är taggade för USCH ! Efter skolan blev det stallet sen så började äntligen Zumban igår, var så skönt att börja träna igen LOVE IT <3

I onsdags fixade jag det så här fin i Fias box som ska komma efter skolan idag :) MIN PRINSESSA ❤


Nu orkar jag inte skriva mer kommer inlägg senare nån gång kanske

ha en så bra helg <3

Likes

Comments

Heej allihoppa imon så börjar skolan igen :/ Vilket betyder att idag var sista lov dagen. Fy vad jag vill ha lov igen skulle vara perfekt om det var om 2 veckor igen. Men aja det är bara att leva med det :)

Helgen är över o jag har väl inte gjort något sånt bara varit ute och träffat vänner och sånt :) Haft roligt iaf träffat en hel hög idag, ibland blir man överraskad :) Jag gick ut för att träffa Andreas och var med han sen slutade det att jag var med epa 'gänget' Och gud var kul det var den Marcus bakade på en sten så vi inte fick ner epan ifrån x) Men det gick bra för alla och så, sjukt kul. Det slutade med att jag iaf fick sitta och gasa medans de andra försökte putta och sånt så vi fick lås den :) Kan säga att det är lite små läbbigt ute på en brygga när det är mörkt och vara med killarna som inte alltid är så snälla haha.

Nee men kanske ska fundera på att sova snart om jag ska komma upp och komma till skolan i tid imon, annars blir det ju lagom pinsamt x) Vill ju inte börja terminen med kvarsittning!


Min fina prins❤ vill aldrig lämna din rygg älskar dig ❤❤

Likes

Comments

Några dagar efter men nyårs firande massa kul :D Började lugnt med att vara med Nellie och fixa oss lite sen så kom även marcus hit, och så hämtade vi Amanda som kom med bussen :) 

Tänker inte gå in på för mycket detaljer för jaa, vf? Kan inte spojla för mycket :)  Tyvärr troog Nellie och amanda precis vid 00 men jag fick iaf min nyårskyss :)<3 Jag hade en grymt roligt nyår Med massa underbara personer, och det slutade med att vid typ 3 tiden gick jag hem med min syster vi lagade makaroner och sen vid 5 så somnade vi :D

Onsdagen så blev det såklart att äta pizza med steff och Hanna innan vi åkte till Ljungby :)

Har varit i ljungby i 3 dagarn så kom hem på fredagen:)

Vad jag gjorde i Ljungby var att vara med syrran rida min älskade Fia (som har stått på bakbenen sprungit väääldigt snabbt och stått still hur mycket man än sparkar) red 2 dagar i paddocken och 1 gång i skogen som var Fias första gång :)Har åkte ner till Danmark med steff för jobbet och åkte upp till Jönköping samma natt. Haft kvällsmys med hanna och Steff, och så klart steff de andra nätterna.

Vi hälsade även på fölis en dag, eller fölis och fölis hon har blivit väldigt stor damen :) 

Idag lördag så åkte jag o mammsi in till stan, gjorde mammsi lite fattig :) Köpte nya saker till Fia, och mamma var även snäll och köpte mig ett par nya skor och byxor o nån tröja TACK mamma :D

Jag har världens vackraste ponny älsk <3 och en fet katt <3

Jag hoppas att alla ni har fick ett bra nyår och en bra början på det nya året 2014 

Jag är väldigt trött i min hjärna vet knappt vad jag tänker haha men nu ska jag göra något annat ha så kul :*

Likes

Comments