Då är jag tillbaka igen efter snart ett års frånvaro. 

på detta året har jag har hunnit föda min älskade lilla pojke, 12.09.16 kl:10:07 föddes han vid namn Marwin John Harald Sven-Erik Bertling, vart förlovad och flyttat tillbaka till Sverige (som singel och ensamstående mamma), skrivit på för Oxelösund IK och spelat 2 matcher och dragit upp knäskadan igen och pluggar handel och administration på distans och skrivit på anställnings avtal med gamla jobbet. skönt att ha nåt att komma tillbaka till sen när Marwin får komma in på dagis =). En väldigt kort summering av vad som hänt... 

Idag blir nog bara relax och ska lura med mig någon som har bil till Willys så jag får handla mat. Och plugga igen veckan  som gått då jag vart lite slö kanske. 

På måndag börjar jag hos sjuk gymnasten, ska bli skönt att få komma igång med rehab och förhoppningsvis kan han hjälpa mig klura ut felet med knät och ge mig en remiss till titthålsoperation. Sen onsdag tror jag det var så ska jag till gyn tydligen på cell prov, ser jag inte fram emot, usch!

 

lägger upp en miljon bilder till er som inte redan sett dom på facebook ;P

 
Dagen innan födseln=)

Dagen innan födseln. =)

Lyssnade på bebis hjärtljud några veckor innan födseln för han hade vart lite väl lugn i ett dygn. 
Några timmar gammal <3


Några timmar gammal. <3

Några timmar gammal <3


Ca en månad gammal <3

6 månader gammal <3

3 månader gammal <3

6 månader gammal <3
3 månader gammal

3 månader gammal  <3

4 månader

6 månader
6 månader
6 månader

5 månader

5månader

5 månader

5 månader

4 månader

Marwin med sin moster och morbror <3 4 månader

Marwin med sin "plastmormor" 4 månader <3

Marwin på stansted flygplats (vi fick sova över där) på väg hem från england, 4 månader <3

5 månader

Kevin och Marwin <3 världens finaste killar, kusinbarn <3

Snart ska han döpas =)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Har haft kramper och alla möjliga former av kliande, kramper, stickningar etc i magen senaste 1,5 veckorna nu. Bebis och livmodern växer så de knakar så de är inte så konstigt. Men inte speciellt behagligt direkt. 

Har äntligen börjat känna min ängel sparka där inne sen ca en vecka tillbaka, är i vecka 17+2 idag =) 

Jag saknar fotbollen så sjukt mkt. Hade kunnat vart med på träningarna och kära lite teknik och passa och träna på insparkar och så. Men jag måste ju vila knät från allt sånt till slutet av Juli, och hur stor kommer jag ite vara då. Frustrerande JA!!

 

Jag håller på och kämpar med att få förnya mitt pass då jag inte har ett giltigt ID har i England och kan inte göra nåt utan det. Kan liksom inte få några bidrag godkända eller nåt, så inkomsterna just nu är = 0.

Och ingen på Svenska ambassaden verkar förstå. Socialen här sa att jag har rätt till ett krislån för att lösa det, men sen när ja ansökte om det behövde jag såklart mitt PASS! 

 

Jag blir snart galen på riktigt om inget vill gå min väg snart! 

 

Sommaren är på G också vilket gör att jag görna vill hålla till i Sverige hos mina älskade vänner. 

Men även där behöver jag mitt förbannade pass! 

Hur kunde jag glömma förnya det när ja va i Sverige!!??

JÄKLA PUCKOHUVE MAN ÄR! 

 

 

Nej nu måste jag sova, ska upp och boka in en tid med barnmorskan imorgon =) 

Bebis Vecka 13+6 <3

 

 

Likes

Comments

April månad och ett helt nytt år med nya möjligheter sen jag skrev senast. 

November 2011 flyttade jag till Coventry, England och här bor jag fortfarande. Jag åkte hit för att se hur långt jag kan gå med fotbollen. Jag började i Copsewood Coventry som spelar i div.3 eftersom jag inte hade spelat fotboll på 2 månader och kände mig helt otränad. 

Sen träffade jag ett stort misstag som inte vet hur ett förhållande ska gå till. Nu bär jag hans barn i V.14+5 som är beräknat den 29:e sept. Jag är inte med honom längre och har ingen annan kontakt än de som har med bebisen att göra, fast knappt de heller. 

När jag va i V.13+6 fick jag komma på UL för att se så utveckligen gått rätt till denna gång. Och allt såg bara bra ut. Min bebis är frisk o kry. H*n sparkade som bara den där inne, fast det kan jag inte känna än. Men det va kul att se vilket liv det va där inne =) 

Imorgon ska vi tillbaka till sjukhuset och hämta UL-bilden dom  lagt undan till mig eftersom ja glömde ta med mig pengar. Den ska ramas in o sättas på nattbordet så jag kan se min bebis varje morgon när jag vaknar och säga god natt varje kväll jag ska sova tills jag har bebisen i mina armar <3

Skriver mer imorgon. Är så sjukt trött nu =) 

 Den här gången gjorde jag bara 2 test. =)

 V. 13+2 <3

Likes

Comments

Efter 6 månader tillsammans så tog det slut mellan oss. Det var ingenting jag ville, men han kände väl att det inte var helt rätt för honom. Jag grät i någon vecka, såklart. Jag älskar honom ju, det gör jag fortarande. Väldigt mycket. Men det går ju inte att tvinga någon att stanna bara för jag vill det. 

Så nu har de gått typ en månad och jag satsar på fotbollen och är inställd på att åka till England för att provspela och söka jobb. Känner att jag behöver få lite omställning i vardagen och se hur långt jag kan gå. 

Så, ja jag ska till England även fast jag och C inte är tillsammans längre. 

Och ja, jag njuter faktiskt av att vara fri. Även fast det bara är fotboll i huvudet just nu så är det skönt. =) 

 

Tilde skulle vara 3 månader nu, och jag har fått hem barnmatsboken och rabatter på bebissaker och massor. Det har vart väldigt jobbigt. Att ständigt bli påmind om att hon inte finns här hos mig. Eller det har vart väldigt jobbigt faktiskt. Är väldigt jobbigt. 

Gud vad jag önskar att min lilla flicka var här hos mig, min ängel. 

 

 

 

 

 

Likes

Comments

?Nu känns det som att livet äntligen har startat.

Jag har jobb fram till sista juli, men hoppas på att få jobba mer då det går så himla bra och jag trivs verkligen där!

Och 1a augusti börjar jag studera igen, jag startar med medicinsk grundkurs. Det ska bli så himla kul =)

?Även fast min pojkvän är i London och jag är här i Nyköping så känns det som att vi har kommit varandra närmare än förut. Vi har även lite tora planer inför en ganska snar framtid. Mer får ni inte veta =)

?I september ska jag äntligen få träffa honom igen, då är det min tur att bege mig till London och träffa hans familj. Ska bli så himla kul! Hoppas på att få träffa Calron Junior (C.J) oxå =) 

?Sedan i lördags har jag vart kattvakt hemma hos min mamma då resten av familjen är i skåne, simrishamn på semester. Men imorgon kommer dom hem igen och då blir det liv i tillvaron igen =)

?Och på söndag är det match i igen. Så sjukt roligt =)

Nu är jag ledig lördag, söndag och måndag. 

Likes

Comments

?Då har man äntligen gått på schemat på sommarjobbet. jobbar fram till den 31:ajuli sen börjar jag plugga igen den 1:a augusti. 

Nu är jag kattvakt hemma hos mamma i en vecka när dom är i simrishamn på semester. Börjar med att städa min systers rum för här såg det för jävligt ut! Sen bär jag mig av till jobbet 14-21 =) 

Likes

Comments

?Så jäkla skönt att vinna matchen över serieledarna! Och det  var ingen dålig vinst heller, cissi 4, karin 2 och sjöberg 1 mål, alltså 0-7 slutade matchen! 

?Men det var inte en match vi var överlägsna utan det var kämparglöd, fight och svettigt i 90 minuter! Det är såna matcher som är så sjukt roliga att vinna för att vi var det starkaste, uthålligaste  laget med en laganda om gjorde att vi klarade kämpa oss fram till mål.

 

?Bilder kommer senare. 

?

?Bättre och bättre dag för dag

?blir vi i vårat fotbollslag

?vi ska springa, vi ska kämpa

?först på bollarna och matcherna vinna

?UPP i tabellens högsta topp vill vi alltid opp

?IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIK TUN vi ska kämpa för nya 3 poäng

?KOM IGEN!

?http://www.laget.se/ik_tun_damer

Likes

Comments

?Blev spelklar för IK TUN i fredags. Idag ska jag spela första match för säsongen med dem :D Lite trist bara att det är sista matchen innan sommar uppehållet. Match är på bortaplan mot IK Viljan som ligger etta med 17 poäng och vi ligger femma med 9 poäng, så det är 3 viktiga poäng som gäller för oss idag för att klättra lite på tabellen innan uppehållet!

Likes

Comments


Better Blogging Nouw