Går och lägger mig i någorlunda tid, men nä då ska jag vakna mitt i natten och va jätte pigg :/ suuck! måste sova ska ju jobba imon natti natti!

1 love

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Kom hem från Kreta inatt hur bra som helst har vi haft det :)

Blir kanske Båstad ikväll får se inte bestämt oss än

Kyss

Likes

Comments

Coffe på din dag!!

Likes

Comments

För er som hade glömt av det! :D

Behöver inte skriva om hur bra och pefekt mitt liv är idag orka med alla svartsjuka töser ;P

Likes

Comments

Jag har världens bästa granne Mikaela Moberg om du bara visste vilken fin vän du är!

Likes

Comments

PÅ lördag fyller jag år :D då ska jag ha fest och jag hoppas det INTE kommer spåra ur totalt som förra gången haha men kul va det :) Kul att träffa alla mina gamla kompisar i alla fall.

Fick ett kärt samtal av min kära walle haha skrattar ihjäl mig åt dina äventyr så sjuuk e du, men huvudsaken är att du mår bra och det är alltid lika kul att höra din röst har endå pratat med han några gånger nu när han varit borta så det känns jätte bra fast jag saknar han jätte MTCKET skulle ge han min adress så kanske han dyker upp utanför min dörr, Säger han haha helt dyngrak säkert ;)

Nä nu måste jag färga mitt hår så tråkigt men nu har jag dratt ut på det länge nog :S

Kyssen

Likes

Comments

Kollat på en sån bra film idag Changeling gick mellan att gråta och koka av ilska en sån där film som verkligen river upp ens känslor såna filmer gillar jag :) och det som är värst med hela filmen är att den är sann så jävla tragiskt!

Jag tänker aldrig bli en dussinmänniska en människa som väljer samma och enkla val för att det är lättast och för att man inte vill sticka ut ur mängden och bli ifrågasatt.

Älska dig själv mest så ska du få se hur många det är som kommer älska dig för just den du är och dom som gör det är dom som verkligen betyder nåt för dig :)

Kyssen

Likes

Comments

Igår va det hur trevligt som helst när vi käka och hur gott som helst! :P Fick även en till middagsgäst som hängde på sen bar det hemåt. Men aa va hände där? herrgud rena rama kriget fatta inte så mycket  men det löste sig till slut :) killar ska då alltid spela över lite ;) Imon ska det fan solas inte gjort det på hela veckan, nu väntar jag på att grannjävlen (ela) ska komma och ta en cigg med mig (L) Blev väckt av Mickan och coffe idag haha somnade till lite på dagen så jag öppnade dörren helt yrvaken fatta ingenting coffe körde mig och lillis till torget i alla fall hon skulle köpa lite grejer sen blev det en fika om du bara visste vilken fin tös du e mickis!

Längtar till fredag för då ska jag måla själv! ingen ide att måla med livve han anser bara att han kan och inte jag haha så det sluta med att jag gav upp så nu på fredag ska jag göra det på mitt sätt utan några invändningar från hans sida ;)

Nä nu orkar jag inte sitta här mer Nattstad e fan inte lika roligt som det va för eller ha det nånsin vart speicellt kul?

Livve (L)

Kyssen!

Likes

Comments

idag är en riktig kanon dag ;) Avslutade min religonskurs idag känns riktigt bra :D så som jag har kämpat, inte så lätt som jag trodde speciellt inte när man bara har tre veckor på sig nu e det två veckor kvar på den andra kursen sen är den också klar gott!

Sitter just nu och lyssnar på alla bra låtar jag fick av frändberg igår älskar dom! Ska börja göra mig iordning snart ska ut och äta på resturang med livve :D

Fyller 22 den 21 feb märker verkligen att man börjar bli äldre kommer ihåg när jag fyllde 20 känns som det va väldigt längessen nu, men då va livet typ som en evig fest har verkligen inte samma ork som man hade då som nu haha man inser va som verkligen är viktigt med åren om man säger så och jag har fortfarande mycket att lära skönt bara att man har byggt upp en stabilitet runt sig. Sen mår kroppen fan så mycket bättre utan alla alkohol vet att när jag drack mycket gick jag ner lätt i vikt tur att man inte blev fet av alla jävla alkohol i alla fall utan att det gick åt andra hållet synd om folk bara som blir tjockisar på kuppen till att festa JÄMT haha men men finns inget värre än folk som tycker synd om sig själva i situationer dom själva satt sig i ta tag i dig själv istället för att gnälla!!

Träffade min fina vän Jonathan för några dagar sen saknat dig snart ska vi allt ta och hitta på nåt skoj och anneli med :) Grattis till er också! träffade också toni han har jag också saknat har så många underbara genuint snälla och ärliga människor runt om mig precis som man ska ha det <3

 

Armin van Buuren ft Sharon den Adel - In and Out of Love

See the mirror in your eyes
See the truth behind your lies
Your lies are haunting me
See the reason in your eyes
Giving answer to the why
Your eyes are haunting me!
 

Likes

Comments

När man för en gångs skull gå och lägger sig i tid, så vaknar man klockan sex kul haha är hur pigg som helst ingen ide att gå och lägga sig igen för då lär jag vakna ikväll :P Freda idag bästa dagen på hela veckan :D ska mysa med min prins idag han ska va duktig och jobba imon så det blir att ta det lugnt idag ska kolla lets dance och laga go mat :D Det finns nog ingen som förstår hur underbart det är att verkligen ha någon som älskar och stöttar en i vad man än gör det är verkligen en sån underbar känsla, nu har vi varit ihop ett år men det känns som jag har haft dig vid min sida hela mitt liv, skulle inte byta ut dig mot nånting i hela världen det ska alltid vara du och jag! Det är som du säger, ingen kan kom imellan dig och mig för det skulle ingen utav oss tillåta. SÅ ALL KÄRLEK TILL DIG CHRISTOFFER! Nu ska jag väcka sömntuttan så han kommer iväg till jobbet.

KYSSEN

Chirssan ;)

Likes

Comments