Header

Anledningen till att jag skriver detta inlägget trots att jag har slutat blogga är för att alla ni som känner mig, är mina vänner eller familj ska veta att JAG ÄR OKEJ. Har ont i kroppen men fått smärtstillande men inga allvarliga skador.

Man har eller jag iallafall har nästan alltid haft det i mig att det här med att krocka, vinna på lotto eller något liknande aldrig skulle hända mig. Där hade jag fel. Att en helt vanlig dag påväg till träningen skulle kunna sluta helt annorlunda trodde jag aldrig förrän jag såg bilen komma emot mig. Hur det gick till i detalj tänkte jag inte dra här, men personen som jag krockade med väjde väldigt snabbt och bra och minskade då skadorna och körde istället in i bakre hörn på mig som fick min bil på snurrning ca ett halvt varv innan jag gled ner i diket.
Paniken i det tillfället var ganska rejält. Att få se alla airbagar lösas ut och bara se rök framför sig och samtidigt glida ner i ett djupt dike första gången man är med själv tog i hjärtat. Så fort bilen stannat i diket var det bara att ta i med alla krafter man hade för att få upp dörren och hoppa ut.Tänkte inte en sekund på att jag skulle vara kvar i den bilen. Blev en bra smäll men både jag och den andra chauffören mår bra. Inga allvarliga skador. Psykiskt sätt mår jag sådär men är så otroligt glad för alla människor som direkt sprang fram och tog hand om mig, speciellt min tränare som vad där när det hände och min syster + Emil som kom på direkten och såg till att jag idag satte mig i en bil och körde❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 1093 Readers

Likes

Comments

Likes

Comments

Att äntligen få träffa några av sina vänner var underbart. Lite fest, strand häng och skratt blev det i ungefär 2 dagar. Vi hade väldigt roligt så var tråkigt att lämna dem. Men ser de igen i Sverige.

Inte långt kvar nu på våran resa. Tänk att det redan har gått nästan 3 månader sen vi åkte. Det är bara 6 dagar kvar. Saknar såklart familj och vänner men vill verkligen inte hem.

Likes

Comments

Vill bara börja med att säga att de här bilderna kommer från en extremt duktig fotograf som vi hade med oss ner. Dem är inte dator gjorda, inte redigerade utan dessa bilder är tagna under de 3 dyken som vi gjorde igår. Är fortfarande paff själv, blev chockad över hur grymma bilderna var när vi fick se dem.
JAAA VI FICK SE EN LEOPARD HAJ!!! Jag och Jesper stod uppe på båten och tog på oss maskerna när alla skriker SHARK. Vi båda flög i och då var hajen precis under oss. Så häftig. De var precis den hajen som jag ville se och är så glad att jag fick det. Klart man eller jag iallafall tänkte mycket på hajar för jag är rädd att dem ska attackera men vet också att de inte gör det, så när jag väl var i vattnet så letade jag faktiskt efter dem för jag ville se en.
Innan vi dök första dyket så var jag rädd. Var mycket, tänk om det här händer eller det här. Vad gör jag om luften tar slut? eller om de kommer in vatten i masken? Jag var super nojig men när vi kom i vattnet och våran instruktör lärde oss de vi behövde så var det jätte lätt. Vi båda lärde oss väldigt fort. Vi var de ända nybörjarna men till och med proffsen sa att vi såg ut som proffs. Och de blev man ju jätte glad för att få höra. Jag ska inte babbla så detta blir en lång roman men vill bara säga att detta är något av det mest fantastiska jag har gjort. Älskar att vara under vattnet och se denna underbara värld av fiskar, färger och växter. Jag var rädd i början men redan efter första dyket så var det enkelt och man bara njöt varje sekund där nere. Helt fantastiskt.

  • 1255 Readers

Likes

Comments

Verkligen ett jätte fint hotell vi har hittat. Grymt rum och havsutsikt att vakna upp till på morgonen.
Ikväll vet vi inte riktigt vad som händer. Är Saint Peters day här på long beach så hade vart kul att dra dit. Vi har även vänner här som vi ska försöka träffa.
Allt är bra med oss, vi har verkligen haft extremt tur med vädret då det inte var en ända dålig dag här i Thailand. Vi har inte vart sjuka heller vilket är jätte skönt. De vi planerat göra här i Ko lanta är att ta dykarsätt, om vi inte hinner så ska vi iallafall dyka åtminstone 1 gång. Jätte taggad på de. Hörde att våren var påväg hemma. Men man ska inte hoppas för mycket. Är ju trotts allt Sverige vi talar om.

  • 1322 Readers

Likes

Comments

Idag tog vi en long tail båt till Long beach. Jätte fin och mysig strand. Åt lite lunch innan vi drog oss tillbaka.
Imorgon rör vi oss vidare till ko lanta, där vi ska även försöka träffa två underbara vänner.

  • 1337 Readers

Likes

Comments

En tur med longtail båt blev det igår. Första stoppet var vid monkey beach men just då var inte aporna där vilket var tråkigt.

Vi rör oss vidare till skark Point. Så glad att inga hajar vad där. Här snorklade vi från båten. Och vi snorklade även på ett till ställe men kommer inte ihåg vad det hette. Mycket fisk fick vi se vilket var väldigt kul. Blev inte rädd för dem men man slog till dem några gånger då de var så många runt om en så de var lite sådär. Men de vattnet asså. WOW!! Aldrig sätt så turkost blått vatten.

BAMBOO ISLAND!! Jag vill bo där. Den stranden och det vattnet har man inte sett många gånget i sitt liv. Kan fortfarande inte förstå hur ett hav kan vara så kristall klart och blått. Helt magiskt. Älskade allt.!!

  • 1365 Readers

Likes

Comments

En helt underbar dag här i Kata med min mamma och bonuspappa och vänner. Imorgon lämnar jag dem och de är inget jag vill. Kommer sakna de så mycket. Men vi ses om ca 2-3 veckor igen. Imon bär det av till Phi Phi och det ser vi båda fram emot.

  • 1441 Readers

Likes

Comments

Åå vad jag har saknat att få krama om min mamma. Att få hålla om henne och känna närheten av henne, en sån trygghet. Ca 2- 2/5 månad var det senast jag såg henne.
Blir allt lite ledsen när jag tänker på att jag ska lämna henne imon igen men vet att jag kommer träffa henne den 27 igen. Jag och Jesper överraskade dem på deras hotell när de kom. Vi bestämde att stanna 1 extra dag här så vi kunde vara med dem imorgon med. Så den 13 åker vi till Phi Phi.

  • 1454 Readers

Likes

Comments