Har tänkt ta en liten paus med bloggandet eftersom det ändå inte går så bra för tillfället. Känner att jag ändå inte har någonting att skriva om. Ni lär ju iallafall märka när jag är tillbaka.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vet att jag inte har bloggat på ett tag men har verken haft tid eller ork till det. Under den senaste tiden har veckorna bara bestått av skola och praktik och helgerna har jag ägnat åt att vara med kompisar och så. Vi fick iallafall lov i onsdags, slutade fyra och vid sex tiden åkte jag och Sandra till stan för att kolla fast and furious 7, måste säga att den verkligen var super bra! Torsdagen åkte jag, mamma, Ida, Martin, Onkel och hans barn till Stortjärn och var där till idag. Har inte gjort någonting alls idag, bara tagit det lugnt. Senare idag ska jag iallafall till Anton och vara med han, vi ser ju vad vi hittar på!

Likes

Comments

Ligger för tillfället i sängen och väntar på att Anton ska vakna så vi kan gå och äta frukost. Var som sagt fest här igår så det blev ingen tidig kväll för han medans ja la mig lite tidigare. Idag ska vi nog bara ta de lugnt, ni får leva med att det inte är några bilder nu.

Likes

Comments

Är för tillfället påväg till Anton, ska vara där i helgen eftersom vi ska fira han imorgon. Har även haft praktik från onsdag till idag, det märks att man inte är van att kliva upp 6 och så kommer det fortsätta i 7 veckor till. När vi är framme ska jag hoppa i duschen, det behövs verkligen. Vet faktiskt inte vad vi ska göra ikväll men det ser vi ju.


Likes

Comments

Igår hade klassen friluftsdag, vi kom överens om att åka till klubbgärdets båthamn för att väldigt många ville pimpla, till mesta dels satt vi tjejer bara vid elden och killarna pimplade.
Likes

Comments

Har precis vaknat från min powernap, måste säga att det behövdes då jag vaknade så tidigt i morse och inte fick sova ut. Var iallafall med Ida igår och nån gång mot kvällen gick vi till Em och Petra och förfestade innan vi skulle vidare. Slutade med att vi hamnade i munksund på en lokalfest, var inte där så himla länge då jag och Ida gick till Robin, vi sov även där för att vi inte orkade fixa skjuts hem. Nu ska jag iallafall ta och kolla lite serier så hörs vi sen.

Likes

Comments

Sitter för tillfället hemma, ska strax börja gå mot skolan för att möta upp Nathalie för att sen gå vidare mot stan, ska fixa klart allt med Antons present och sen vet jag inte vad som händer. Dagen började med sovmorgon och så slutade vi ungefär vid 11. Senare ikväll ska jag även va med Ida så vi får väl se vad vi hittar på.

Likes

Comments

Har precis kommit upp från tvättstugan och nu är det bara att vänta tills det är klart. Dagen har iallafall bestått av skolan och än så länge har jag inte gjort någonting speciellt bortsett från att tvätta. Till lunch idag gick hela klassen och folke på lemon tree och åt, måste verkligen säga att det var super gott! Hade även tänkt träna efter skolan men eftersom jag börjar hosta så mycket direkt jag anstränger mig det minsta lilla så sket jag i det. Hur som helt ska jag lägga mig och kolla ett avsnitt resurrection nu så vi hörs!

Likes

Comments

Har inte gjort någonting alls idag då jag haft världens huvudvärk och ont i halsen sen i förrgår. Iallafall så kollar vi film för tillfället. Pappa och Vikke åkte till stan idag så vi blir själv till på tisdag, skönt.

Likes

Comments