Hej igen!
Livet har varit lite tufft nu på senaste med både barn, skola, praktik osv.
Har mått lite dåligt några dagar få jag känner att jag inte får en balans på vardagen. Jag är så glad att jag har dom vännerna jag har och min familj som kan ta Ayáa om jag måste ta ett djupt andetag och gråta ut lite.
Men nu börjar vi gå ordning på saker och ting. Ayáa är mycket hos mamma å pappa nu när jag har praktik, men hon börjar förskolan 26 februari så jag är lite nervös på hur våran vardag kommer bli då! Men jag vet också att vi kommer klara av de ❤️
Ayáa bli 1 år imon me och jag vet att de kommer bli enklare när hon blir lite äldre, så flyttar vi om 2 veckor och de känns bra för då kommer hon även få ett eget rum och nya rutiner! Vi längtar så mycket ❤️
Kommer försöka uppdatera bloggen lite mer så man får följa med våran utveckling och när jag mår dåligt så kommer jag nog försöka skriva av med de också för min egen skull!
Puss å kram!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Jag & Ayáa vill hälsa alla gott nytt år nu i efterhand. Hoppas ni har firat med god mat & trevligt sällskap. Vi har firat med våra vänner Zandra Dennis & Freja , Johanna Kalle & Minelle! Super mysigt med god mat, trevliga sällskapsspel (som vi tjejer självklart vann) & lite bubbel på 12 slaget! Ayáa fick vara vaken och titta på att fina fyrverkerier, Minelle vaknade också lägligt. Men mysigt va de!

Likes

Comments

God Jul alla fina människor där ute!
Hoppas ni är haft en fantastisk jul med god mat och fina klappar.
En extra God Jul till er där ute som inte har det. Som kanske är ensamma eller som inte har det enklaste situationerna i samhället.

I år var det Ayáas första jul! Det var så mysigt med fina klappar från hela familjen, alla som va där och inte. (Mina äldre syskon bor i Norrland.)
Hon fick träffa tomten som delade ut julklappar till oss. Trodde hon skulle bli rädd för masken men hon tyckte de bara va roligt.
Hon fick även fina klappar från sin pappa.

Snart är det nyår och vi ska fira in 2018. Känns sjukt att de är 2018 snart.. jag har inte ens accepterat att de har varit 1017, är typ kvar i 2016 haha!
Men de ska bli skönt. 2017 har varit ett händelserikt år. Det absolut bästa är ju självklart att Ayáa föddes och gjorde mitt liv större än de kändes innan. Blev ensamstående efter bara 5 veckor. Började studera till undersköterska som känns så skönt! (lite stressigt just nu bara..). Bott på skyddat kvinnoboende i nästan 3 månader. (Kommer inte dra upp den historien.)

Nästa år kommer också bli händelserik!
Jag och Ayáa flyttar in i vårt nya hem, hon fylle 1 år och kommer börja förskolan strax efter. Rättegångar om vårdnaden som kommer bli väldigt intressant.
Längtar efter att se hur Ayáa kommer utvecklas till en äldre flicka hon blir för varje dag! Så spännande!

Likes

Comments

Halli hallå! ❤️
Igår bytte vi julklappar jag & Zandra & Maja till varandra & barnen. Våra barns första mini-jul! Va så roligt!
Men barnen tyckte nog att de va roligare med julklappspapper & alla fina snören. Hahaha!
Ayáa fick en bok om enhörningar av Maja! 😍jag älskar enhörningar, vet inte varför men de är fan mitt djur.
Av Zandra fick hon ett gosedjur som är en mus & ”Croc Cups”. De är som muggar man kan bygga med och leka med, de är hål i botten också så de kommer va kul att leka med i badet också! Så roligt!! ❤️

Jag blev så stockad över min julklapp! 😂 Hahahaha! Höll på att garva läppen av mig!
Zandra va så snäll och gav mig en vibrator som ser ut som ett läppstift! Hahaha!
Jag älskar den!!!
Hon fyller snart år, då ska jag fixa nånting extra 😘😘

Likes

Comments

Som rubriken säger! Nu har jag och Ayáa äntligen slutat amma!
Det är så skönt att inte behöva slänga fram brösten hela tiden.
Har velat sluta amma länge men Ayáa har inte velat sluta. De har vart jobbigast när hon fick sina tänder och bet mig i bröstet hela tiden. Jag kunde börja gråta för att de gjorde så ont.

Först började jag minska amningen på dagen, hon åt lite dåligt i början så hon fick äta lite men ofta. Sen efter några dagar fick vi rutin på maten på dagen. Ibland fick jag amma efter en måltid bara för att se till så hon va mätt på riktigt.
Jag ammade alltid när hon skulle sova och på natten. Så jag ammade 4-5 gången per natt och minskade lite i taget.
Tillslut slutade jag amma när hon skulle sova.
Efter några veckor ammade ja bara 1 gång och de va runt kl 5 på morgonen.
Men nu har jag inte ammat på 4 dygn!!!
De känns så skönt!

Fick hjälp av Zandra med stöd och tips. Vissa dagar har de vart jätte jobbigt men som tur är så har jag en fantastisk vän som alltid stöttar mig! ❤️

Likes

Comments

Denna lördag kommer nog trötta ut mig extra mycket! Ska göra en julkrans, fixa mina fönster, tvätta & massa mer.. men det måste göras!

I morse satt jag & Ayáa & pratade som vanligt.(Eller jag pratar medan Ayáa gör massa nya roliga ljud.)
Men jag såg att de är en tand på väg! IGEN! Så nu är de tand nummer 7 som håller på att titta fram.

Igår kunde jag ställa henne själv & hon stod upp själv! Helt galet vad hon växer.. Känns som att tiden går så fort nu.

Likes

Comments

Nu börjar de bli nånting utav mitt lilla hem! Sängvrån börjar bli färdig & nu ska jag bara fixa köket. Håller på att sortera lite bland allt skrot man har.
Ska göra en anslagstavla & hänga upp en hylla. Sen får vi se vad nästa sak blir att göra.
Sen hoppas man alltid att man kan få en större lägenhet. Men de får vänta! Nu ska vi sortera och tvätta kläder. ✖️❤️

Likes

Comments

Jag dekorerar alltid mina fönster med filmjölk rumt jul så de ser ut som frost. Men kan köpa de på flaska också men det är svårare att torka av sen.
De här året har jag tänkt att göra snöflingor.. men jag vet inte hur jag ska göra!?
Försökte klippa snöflingor bär man viker papper som man gjorde när man va liten. Men de blir ju bara fult!
Kommer nog köpa nånting som gör de åt mig! 😂

Likes

Comments

När Ayáa ska äta fisk & ris själv... de är ändå söndag & söndagar är städdagar. Min lilla tjej som kan skapa så mycket kaos & de är bara lunch tid 😂

Skolan gick bra förra veckan! Min pappa kom och passade Ayáa medan jag va & gjorde provet. Kändes ganska bra men vi ska ha betygsmöte nästa vecka så då får vi se har första kursen gick.

Likes

Comments