Hej kompisar!

Välkommen till min blogg. Det är med både glädje och sorg jag startat denna blogg. Dels för att jag känner att jag måste skriva av mig, för att jag vill dela med mig av min vardag åt er och för att jag känner att jag kanske kan hjälpa andra unga i samma situationer. Idag står jag med båda fötterna på jorden, känner mig otroligt stark just nu, kan vara för att jag måste. Det är en kamp varje dag att ta sig upp ur sängen och försöka stå rakryggad mot den orättvisa värld jag lever i just nu.

Det är alltså ca 7 veckor sen min mamma gick bort i en tragisk jaktolycka i skogarna kring Viikusjärvi, en liten by i norra delarna av Sverige. Det har varit mycket att ta in och min värld har vänt sig upp och ner, ingenting kommer bli det samma mer men jag har gett mig fan på att livet ska komma tillbaka igen. Det är bara så, ingenting kommer komma gratis men jag ska kriga, varenda dag.

Det är en jobbig situation jag är i där släkt är inblandad i denna tragiska händelse. Jag vet inte hur jag fixar det, men på något sätt så står jag upp på mina ben varje dag och jag försöker leva, försöker göra de sakerna jag tycker är roligt och mår bra av. Vissa dagar är ett rent helvete, men sen kommer jag på att jag har en hel del människor runt om kring mig som bryr sig, som älskar mig. Det är dessa underbara jag lever för just nu, och min mamma. Jag saknar henne varenda minut, det var min bästa vän som tog ifrån mig på detta ofattbara sätt. Hur jag än gör så kommer jag aldrig få tillbaka henne, så jag försöker att leva så gott jag kan och göra de saker vi brukade göra tillsammans. Jag kan inte förstå hur detta kunde hända och hur jag ska kunna leva ett vanligt liv igen, hur jag ens ska kunna acceptera, men det har hänt och det är bara att kämpa.

Det enda jag kan försöka göra nu är att tänka på mig själv, min familj och mina bästa vänner. Och mina hundar, såklart.

Nu ska jag försöka koppla av med de jag bryr mig om som mest. De är de underbara stunderna som gör mig till en levande människa igen.

Ha en fin kväll, PUSS.

Likes

Comments