Här har det ekat tomt ett par dagar. Veckan som jag var så taggad på blev en vecka jag gärna hade varit utan. Min rygg har inte visat sig från den bästa sidan och det slutade med att jag bokade en "akuttid" för massage ihopp om att det skulle bli bättre, smärtan är kvar inte lika intensiv dock men kvar...

Annars har veckan rullat på, sportlovsveckan är slut och på måndag lär vi ha full fart med massa barn tillbaka på jobbet igen.

På tal om måndag, sällan man längtar till en måndag men nu längtar jag och skulle gärna ha måndag imorgon. Får svar på alla mina blodprover och får reda på om jag fått ett jobb.. har tröttnat både i psyket och fysiskt med att vara sjuk fram och tillbaka. Ikväll blir det bara att ta det lugnt,gå promenad med vovven och fixa det jag orkar hemma..

Kram Sanne

Bild från julafton

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Enda sen jag varit liten har jag varit otursföljd skullle man kunna säga. Jag opererade mig första gången när jag var 5 eller 6 då opererade jag bort halsmandlarna och satte tub i örat samt opererade näsan.

När jag var ca 6 år flög jag av en häst och landade och skadade svanskotan. Blev livrädd för hästar ett bra tag efter det innan jag vågade sitta upp igen. Något år efter det blev jag inkastad in i ridhusväggen av en häst, skadade vänstra axeln men inget av eller brutet konstigt nog.

Några veckor innan sommarlovet till 8an blev jag även då avkastat av en häst, landade på armbågen och vred den ur led och vred hela underarmen ett varm runt, inget som var av då heller turligt nog men blev gipsat i 2 veckor.

Runt 15-16 års åldern kände jag mig konstig i ryggen/ tappade lätt styrkan i vänstra benet. Detta märket jag extremt mycket av när jag spelade innebandy. Fick konstaterat diskbråck när jag var 16, det var väldigt tufft. I 8 månader blev det mycket smärtlindring och så mycket rörelse som jag kände att jag klarade av. Lyckades träna bort mitt diskbråck men har efter det haft några bakåt fall och fått det tillbaka 5 gånger.

2014 var ett extremt tufft år både för kroppen och psyket. Blev opererad och fick konstaterat endometrios, samma år några månader efter den magoperationen blev jag opererad för gallsten, och av den operationen fick jag även en rejäl infektion. Tog ett bra tag för kroppen att återhämta sig efter 2 operationer på
Så kort tid.

Efter konstaterande av endo har jag åk ut och in med smärta på sjukhuset, nu har jag pstav och hoppas på att den ska göra mig smärtfri..

Har varit med om massa andra småsaker men dom kanske jag delar med mig en annan gång.Likes

Comments

Allmänt

Har alltid varit en person som gillar listor på saker jag ska göra. Så veckan som kommer ser det ungefär ut så här.

Måndag

Jobb
Gym


Tisdag
Jobb
Mamma opereras

Onsdag
Jobb
Gym


Torsdag
Jobb

Fredag
Jobb
Gym

Sen kommer det garanteras fylla på med andra saker
☺️ och helgen tar jag som den kommer.

Kram Sanne

Likes

Comments

Första dagen på jobb efter några dagar sjukskrivning kändes helt okej, armen är inte helt hundra men troligtvis lite nerver som sitter ikläm efter smällen så det blir nog bra efter ett tag.

Vill ha den 26.2 så jag får svar på alla mina allergiutredningar då jag är vansinnigt trött på att vara trött hela tiden... så som det är just nu så orkar jag bara jobba och gå promenader med vovven, ska dock försöka tvinga mig till gymmet imorgon en sväng. Vet att det alltid känns bättre efteråt även fast det är segt att ta sig dit.
Ska planera upp nästa vecka imorgon då jag fungerar bäst med listor/lappar på saker jag ska göra :)

Kram Sanne

Likes

Comments

Detta inlägget vill jag tillägna min underbara pojkvän och blivande sambo Ted. ❤️

Att ta steget att våga skriva till den underbart fina leende kille jag såg på bilden, som fick mig att bli knäsvag första gången jag såg dig, det är det bästa beslutet jag gjort i hela mitt liv.

Jag har aldrig träffat en sån ärlig genuin människa, du får mig att må så bra på ett sätt jag inte fått uppleva förut. Kärleken du visar mig, sätter du ler mot mig när du kollar i mina ögon, hela du är speciell för mig.

Jag har aldrig upplevt det så svårt att vara ifrån en annan människa som jag upplever med dig, men snart jag hoppas på väldigt snart får vi uppleva varje dag med varandra. Få bygga upp vårat liv tillsammans. Önskar så att jag fick vara hos dig nu, inte för att det är alla hjärtans dag utan för att alla dagar med dig är tusen gånger bättre än att vara ifrån dig.

Du är hela min värld Ted, det är du och jag tills det sista andetaget.

Jag älskar dig. ❤️


Likes

Comments

Inleder veckan med en seg måndag, dock kan det inte bli så mycket annat än segt när jag är sjukskriven någon dag till. Hoppas på att armen läker snabbt.

Dagens händelser har inte varit så många, vilat gått lite i skogen med Nokke och vilat lite mera. Ska försöka ta tag och rensa/ sälja lite kläder jag inte använder mera, men det får bli nattens eller morgondagens projekt.

Kram Sanne

Min skrutt!

Likes

Comments

Första inlägget i min blogg, känns spännande då jag gått i bloggtankar ett bra tag :)

Ska bli roligt att få dela med mig av min vardag här till er. Kommer komma mycket inlägg om träning, hälsa, skönhet, min vardag och mycket mer .. hoppas ni vill hänga med på det.

Kram Sanne

Likes

Comments