28 december

Vecka 32 (31+0) idag ♡

Känner mig ganska oförberedd att det kommer en bebis snart, liksom beräknat om 2 månader😨 tiden har stått stilla men samtidigt gått i raketfart. December försvann väldigt fort och antar januari gör lika så. Sedan får gärna bebisen komma, inte allt för sent!

• Kroppen är verkligen otymplig, märks just för alla vänder upp och ned från golvet, bära och försöka göra sig smidig går liksom inte bara av farten som om den vore i vanligt skick, vägt mig har jag inte vågat ännu efter all julmat🙈 men ni ser ju, julkulan har ökat redigt, speciellt sedan två veckor tillbaka märker jag enorm skillnad.

• Ingen rolig mat jag vill äta, dock minskat sug på kaffe, eller det smakar inte alls lika gott eller viktigt trotts tröttheten☕

• Har ett gäng sammandragningar per dag men inga regelbundna eller onda så det är jobbigt. Kan dock gärna komma under natten men det är då kroppen kanske har tid att "träna", är ju liksom full fart dagtid. Trycket neråt är där men går dag till dag hur mycket det känns.

• Min rygg märker av belastningen mer och mer men det är ju när man håller på med tyngre saker. Där är jag glad att både med E och denna unge satsat på ryggträning så gott man kunnat för att orka med att bära kulan. Höfterna har hållit sig hyffsat men belastar med de jag vet jag kan. Så klart vissa gånger när man ställer sig upp eller rör sig i vissa rörelser kan det hugga till🗡 och en nästan ständig känsla/smärta finns där men är nog van så tänker inte på det.

• Fortfarande ingen hormonrand på magen.

• Bebisen kickar inte på samma vis som tidigare utan nu är det mer trycka emot och försöka ändra position. Man kan klappa på rumpan mellan revbenen och följa fötterna på sidan sedan sprattelhänderna nere i magen (om inte ungen vänt på sig men de tror jag inte -hoppas på- då det känts lika hela tiden)

s.

s.

Gillar

Kommentarer