26 mars

Livet ska gå bra, alltid men oftat just nu känns som att allt är emot mig..
Jag har åkt på ännu en mjölkstockning😩 hur är det möjligt? Kände inge speciellt imorse, skjutsade Einar på förskolan och sedan tog vi oss ut på en promenad i superfint väder. Solskenet är ju underbart denna årstid☉
Åkte på BVC för väg/mät och läkarkontroll. Nog tusan funkar mina bröst för ungen är uppe på 4180 gram💪
Hämta upp brorsan som verkar haft en väldigt bra dag. Vi tog oss iväg på maxi för att hämta matkassen och när vi kommer hem och ska bära upp allt så är jag helslut plus fryser vilket inte sker när jag kånkat upp allt i vanliga fall. jojo, feeber och det andra bröstet gör nu ont..

Jag känner bara för att kasta in handduken.. jag pallar inte detta😩 Edith kände inte heller för att hjälpa till med att bara grina och grina, Einar behöver mat och jag vill bara ställa mig i duschen för att mjölka ur.
Unge nummer 1 får mat först och sedan sätter jag honom på toaletten med paddan, försöker lugna unge nummer 2 för att sedan låta hon sitta i babysittern och jag får hoppa in i duschen. Får stå en stund innan hennes skrik blir förmycket. Jag känner mig så värdelös... 
Men det finns ingen ork, jag har ont över allt och andningen blir ju som vanligt påverkad så energin är ännu sämre.
Nu hoppas jag bara att Edith känner för att sova en längre stund så jag får stänga ögonen för någon timme och hoppas på att jag mår bättre imorgon.
Tycker så synd om Einar, min stora unge som klarar sig så himla braa, världens snällaste som inte har gjort mycket ljud ifrån sig idag. Försöker till och med underhålla syster som varit riktigt missnöjd..

En två dagar framåt och en dag bakåt.

s.

s.

Gillar

Kommentarer

annatinamargaretha
annatinamargaretha,