Hejsan!
Vi ska snart gå upp till stallet och fotografera Zoe i skogen. Bilder kommer sen! Idag är det nyårsafton. Ska ni göra något speciellt? Vi ska inte direkt göra något, bara äta god mat och umgås med familjen. Först var det meningen att jag skulle vara i stallet och kolla till hästarna vid 12-tiden, men det blev ändrade planer.

Brukar ni smälla raketer? Vad tycker ni om det?
Själva tycker vi synd om de djur som får panik och är rädda. Men samtidigt tycker vi att det är ok att smälla några raketer. 🎆

Kommer ett inlägg senare idag, kika gärna in här!!

Kan även passa på att önska er ett gott nytt år!!🎆

Likes

Comments

Hej!
Idag var vi ute i skogen med Norpan och Zoé ute i skogen. Det var väldigt mysigt och det var första gången för mig på Norpan och det gick jätte bra.

Imorgon blir det troligen 2 eller fler inlägg eftersom det är nyårsafton🌟

~ Sanna🌟

Likes

Comments

Hej hej.👋🏻 Som ni nig märkt har bloggen varit "död" nu i några dagar. Vi haft mycket och göra och inte haft tid eller ork. Men vi ska fixa några tidsinställda inlägg så ni blir uppdaterade härifrån! Vad vill ni läsa? Kommentera gärna!

Hörs!🤗

Bilden är tagen i morse när vi var påväg till ishallen.💫

Likes

Comments

Hejsan och välkommen till vår blogg! Vi är två tjejer som rider och spelar badminton. Här kommer ni få läsa om vår vardag och så vidare. Ville bara kika in och säga hej och önska er en fortsatt god jul!🎅🏼 Hoppas ni kommer trivas!

Igår va vi ute på en mysig runda i skogen med Norpan och Zoé innan julfirandet.🎄

Likes

Comments