Återigen mycket som hänt sedan sist jag skrev någonting.

Den 2 november 2017 genomförde jag min efterlängtade bröstreduktion. Det tog 2,5 år innan jag fick ett datum och drygt 3 år innan den vart genomförd. Det har varit bland det sjukaste jag varit med om samt det bästa. Allting gick så otroligt fort och bra.

Jag fick skjuts in av David som gick med in och anmälde mig i receptionen men längre än så fick han inte följa med. Därefter vart jag tilldelad en liten "hytt", fick byta om till operationskläder och träffa doktorn som ritade, tog foton och kollade att allt var i ordning. Sedan var det bara väntan. Sjukt nervös låg jag frusen under en pappersfilt och halvsov. Sedan kom en sjuksköterska för att förbereda inför operationen, satte kanyl samt gav mig olika smärtstillande i förebyggande syfte för smärtan efter operationen.

Efter det fick jag promenera in till operationssalen och 5 minuter senare sov jag. Operationen tog drygt 2,5 timme och läkaren opererade lite annorlunda än han tänkt från början.

När jag väl vaknade så fick jag vara kvar ett tag fick smörgås, saft, kaffe och lite godis av läkarna och ensam kvar som patient på operationsavdelningen. Sedan gick jag och en av sköterskorna ner och ut där David kom och hämtade mig och skjutsade mig hem till farfar. 

Dagen efter åkte jag tillbaka för kontroll och där såg allt bra ut. 

Nu har det gått cirka 3 månader och jag har aldrig mått bättre. Det går inte att beskriva med ord vilken lättnad detta är. 

 Snart är jag tillbaka som aldrig förr. Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Måndag. Nu är det ny vecka och nya tag. Detta började för mig med en väldigt enkel brunch! Idag har varit en lugn dag och i eftermiddag blir det jobb, planering för veckan och påfyllnad av ny energi för denna vecka.

Må bäst så berättar jag mer i kväll!

Likes

Comments

Hej på er!
Som rubriken lyder har vi idag haft handspa här idag. Så otroligt skönt, mysigt och trevligt! Vilka produkter vi använde oss av och hur kommer jag berätta mer om sedan!

Idag har jag haft fullt upp sedan jag vaknat, har precis fått i mig lite mat och vi får se vad kvällens planer blir!
Ha en fantastiskt fortsatt trevlig söndag.


Likes

Comments

En dag full med skratt, svett och tårar. Enkel beskrivning av min dag. Lite av detta kanske jag delar med mig av men mycket av detta som gjorts idag är faktiskt gjort för eran skull även om jag inte delar med mig av detta just nu. I morgon väntas gäster och vi ska ha lite "spahäng" här i orten. Kanske bjuder på lite smått och gott från det i morgon, det får vi se då. 

Nu blir det lite mer jobb och sedan ska jag ta tåget med John Blund. Kommer bli en ganska hetsig men lugn dag i morgon med så ska ta vara på min sömn! 

Godnatt kära ni. Må bäst! 

Likes

Comments

Hej alla fina! Hur mår ni? Hur mår du? Om du svarar ärligt till dig själv på den frågan. Skulle svaret då vara bra? Eller finns det saker som dyker upp som du tänker på som kanske kunde varit bättre? 

Välmående är något som är så otroligt viktigt. I alla former. Jag genomgår just nu en process som gör det svårt  för mig att ärligt svara "bra" om jag skulle få frågan hur jag mår. Detta innebär att min ork blir sämre, jag orkar inte diska, jag orkar inte tvätta, träna, tänka på sånt som jag faktiskt behöver för att må bra. Det är så otroligt lätt att det bara blir värre för att något är jobbigt, att vi då släpper allting. 

Därför är det otroligt viktigt att när det blir tufft att kanske gå ut och ta en promenad med musik i öronen, din favorit ljudbok alternativt din bästa vän i andra änden. För att kroppen kan då arbeta bort det negativa utan att du själv tänker på detta! Det blir så många positiva saker i ett. Du rör på dig, får se världen, människor kanske djur och våran fantastiska natur. Hjärtat arbetar för fullt och driver bort den negativa energin som du bara hade ökat genom att sitta hemma. Ta disken, sätt på din favorit låt och belöna dig med något litet efter det kan vara vad som helst. Smörj in dig i din favorit lotion, skrubba ansiktet, färga brynen, eller kanske ät något gott? Låt inte det negativa förstöra ditt välmående. Gör det du mår bra av! 

Vad tänker ni kring detta? Ni kommer nog höra mig prata mer om det framöver och det vore intressant att kunna bolla med era idéer och tankar! 

Må böst och ta hand om er. Vi lever bara en gång, kan vi alla hjälpas åt att göra det bästa för oss? Våran skull och tillsammans? Kan vi hjälpa varandra? 


Likes

Comments

Helt utslagen i soffan sitter jag nu och tar del av Amandas prat om kalla handen, en spökliknande dam i vitt. Efter en lång varm dusch och ansiktsmask skall snart detoxteet drickas och få göra lite verkan på mig och min trötta kropp. Denna vecka har varit extremt påfrestande. Tror jag har suttit i samtal med minst 3 personer per dag. Det är nu en spännande helg som väntar, med positiva tankar som kan bli en del av min framtid. 

Må bäst finaste ni! 

(Detta inlägg skulle läggas upp igår men eftersom att nouw låg nere ett tag så kommer det nu) 

Likes

Comments

Hej på er, som dom flesta vet så fyllde jag år för ett tag sedan. Jag lämnade då tonåren för gott.

Dessa år har varit de tuffaste men de bästa åren hittills (jag vet ju inte vad som kommer ;) ) i mitt liv, Jag har inte haft det lätt, verkligen inte. Hade allt som hänt mig inte hänt så hade jag aldrig varit där jag varit idag vilket jag är så otroligt tacksam för! Utan er människor, släkt, vänner, ovänner, kollegor, läkare mm. så hade jag aldrig mått så bra idag som jag gör. Jag är evigt tacksam för allt ni gett mig. 

Ta hand om varandra så hörs vi snart! 


Likes

Comments

- Det finns inga ord som kan beskriva dessa människor!

Igår vad det fredag, vilket innebar middag med hela familjen. Det var så mysigt! Idag blir det fika med en kompis och sedan jobb! 

Må bäst kära ni, ta hand om varann.

Likes

Comments

Snart är helgen över, denna helg har fyllts av middag med familj och finaste Amanda, häng på ikea och shopping med farfar. Fick äntligen hem en vinterjacka!!

Tycker faktiskt att det är helt sjukt när man tittar i butiker i dag alternativt på hemsidor, ser ut som att modet i år är att gå runt att frysa. Det ska vara tunt och smidigt. Vilket är bland det värsta jag vet. Jag vill att det ska vara varmt, fluffigt och gosigt. Så jag kommer ej att gå i modets spår i vinter så att ni vet! 

Ikväll blir det myskväll, kan tyvärr inte berätta för mycket för då skulle majoriteten av mina läsare få frispel haha. 

Med det önskar jag er andra en fortsatt trevlig söndag! 


Likes

Comments