Topp 3 Rosa Sminkeprodukter

Siden det snart er valentines så tenkte jeg det var perfekt å dele mine topp 3 rosa sminkefavoritter! Selv om det sikkert for mange ikke blir noe stor feiring, så er det jo alltid gøy å pynte seg litt uansett, og disse tre rosa sminkeproduktene er perfekte om du ønsker å gå for en soft, glødende rosa sminkelook!

Dior Backstage Glow i Blush // EM Cosmetics Heaven´s glow i Magic Hour // Róen Hashtag // Róen Rosie

Dior Backstage Glow Palette 001 Universal er en nydelig highlight palette, og alle fargene er helt nydelige! Den rosa fargen i Blush synes jeg er en perfekte blushtopperen, den gir en nydelig glød til huden. Jeg har blitt skikkelig glad i å bruke den lett over hele kinnet, for å gi det lille ekstra til blushen.

EM Cosmetics Heaven´s glow i Magic Hour, dette er en av nyeste pudder blushene jeg har, og jeg har blitt skikkelig glad i den. Den er ikke matt, men har en fin glød til seg uten at det blir for mye. Den har ikke like intens glød som Dior Backstage Glow Paletten, men gir en nydelig sheen til huden. Blushen ser utrolig frisk ut på huden, og passer til stort sett det meste!

Róen Eyeshadow Palette 11:11, jeg elsker alle Róen palettene mine, og 11:11 er ikke et unntak! Favoritt fargen min er helt klart Rosie som er en litt dypere mørk rose farge, jeg synes Rosie er det perfekte navnet til fargen! Jeg liker ofte å toppe den med litt av Hashtag som er en veldig lys rosa farge, denne skyggen har mye tekstur og glitter til seg og ser rett og slett helt nydelig ut på lokket! Jeg bruker stort sett fingrene til å påføre disse skyggene med, eventuelt en kompakt kost, de er utrolig lette å blende ut. 11:11 paletten er også litt tørrere enn de andre to palettene synes jeg, så disse legger seg ikke like fort og mye i linjene!

Tre rosa favoritt sminkeprodukter, perfekte til Valentines! Disse tre produktene passer perfekt sammen om du ønsker en soft rosa sminkelook!

  • Skrevet i : Topp 3

Liker