MAKEUP DECLUTTER #1

Jeg har alt for mye sminke, jeg prøver regelmessig å gå gjennom sminken min å ta ut produkter jeg ikke liker eller ikke bruker lengre, eller ting som rett og slett at blitt for gammelt. Det som er pent brukt bruker jeg å gi bort til andre, slik at det blir brukt, i stede for at jeg bare kaster det.

Jeg har likevel er mål i år om å fjerne mindre sminke fra kolleksjonen min, og heller tenke meg om litt ekstra før jeg kjøper noe. Slik at jeg ikke kaster bort penger, fordi det er jo egentlig det når jeg kjøper noe for så å enten kaste det eller gi det bort til noen andre.

I går gikk jeg gjennom sminken min igjen, og bestemte meg for å ta ut en del produkter som jeg lenge har tenkt på. Noen av produktene er gamle og noen er ganske nye. Men de er produkter jeg rett og slett ikke bruker.

Colourpop Pretty Fresh tinted moisturizer er egentlig en veldig fin og god tinted moistuizer. Jeg kjøpte denne på sommeren for snart 1,5 år siden, og da var den alt for lys og det nok ganske lang tid før den passet meg i fargen. Jeg var litt i tvil på om jeg skulle ta vare på den, siden den tross alt er god og jeg liker den. Men jeg har andre foundationer som jeg liker bedre, og strekker meg etter over denne. Og jeg ser ikke vitsen i å ta vare på ting jeg liker, når jeg har ting jeg liker bedre. Den har også begynt å skille seg litt, så jeg tror nok den begynner å bli litt gammel.

Max Factor Miracle Second Skin foundation hadde jeg lenge lyst til å prøve, også kjøpte jeg den for ett par måneder siden. Så denne er ikke gammel, men når jeg påfører den så har den "korn" i seg, som egentlig ikke går helt bort. Jeg kan få de bort om jeg bruker en kost for å koste de av huden. Jeg lurer derfor på om den kanskje har gått ut på dato? Samtidig så lukter den fint, og den ligger fint på huden og ser bra ut. Så det er helt klart en fin foundation, men siden den har slike korn i seg, så har jeg ikke lyst til å bruke den, fordi det blir litt ekstra jobb med den. Og da blir det litt slik som med den fra colourpop, at jeg strekker meg etter andre over denne.

Danessa Myric Vision Cream Cover Perfecting & Shaping Wand likte jeg å godt da jeg kjøpte den for snart 2 år siden, men nå synes jeg den blir litt kakete på huden, og det syntes jeg ikke før. Jeg lurer rett og slett på om det har blitt gammel, selv om konsistensen og lukten er grei. Jeg liker heller ikke å bruke så full dekke concealere lengre, jeg foretrekker noe lettere, så om den ikke hadde kaket seg på huden, tror jeg nok ikke dette er ett produkt som passer for mine preferanser lenger.

Makeup Mekka Hydra Shape Concealer er en god concealer som legger seg fint på huden, og har en lettere dekke. Men jeg takler ikke lukten. Denne er jeg ganske sikker på at ikke har gått ut på dato, fordi den har luktet slik siden jeg fikk den, og foundationen jeg hadde fra makeup mekka luktet helt likt. Jeg føler også luktet sitter litt for lenge etter at jeg har sminket meg også, så på grunn av det bruker jeg de aldri mer.

Fenty Diamond Bomb i How Many Carats?! likte seg så godt før, og det er et nydelig produkt! Men siden jeg kjøpte denne har jeg minst tre andre produkter jeg foretrekker over denne, og jeg bruker den nesten aldri lenger. Jeg har stort sett brukt denne over andre skygger for å få mer liv og glitter til sminken, men jeg foretrekker Róen Disco over denne, fordi den har litt mer forskjellgie størrelser på glitteret og gir en kulere tekstur til sminken, enn denne fra Fenty.

Em Cosmetics Serum Blush i Pink Nectar, Sunset Sky og Soft Amethyst er tre nydelige blusher, som gir så mye glød til huden. Men jeg bruker de aldri fordi de ikke setter seg og er skikkelig "klissete" på huden, klissete er feil ord, men jeg kommer ikke på noe bedre. Men de setter seg i hvert fall ikke, og jeg føler at håret setter seg i de, og jeg liker ikke følelsen.Noe som er utrolig kjipt, fordi dette er tre nydelige blusher! Men jeg tror nok det er bedre om jeg gir de bort til noen som kan bruke de mer en jeg bruker de.

Anastasia Lip Palette, jeg hadde så lyst på denne paletten kjempe lenge, og jeg brukte den litt rett etter at jeg kjøpte den. Men jeg må innrømme at jeg nesten ikke har brukt den siden det. Jeg er ikke så glad i hvordan leppestiftene er på, jeg synes de blir litt for tørre. Det er utrolig gøy å kunne mikse egne farger, men når alt kommer til alt så har jeg andre leppestifter jeg liker bedre, og da hjelper det ikke hvor gøy det er å mikse egne farger.

Selv om det er kjipt å kaste/gi bort disse produktene, så blir det også godt å ikke ha de i kolleksjonen min lenger. De tar opp plass, også føler jeg at jeg må bruke de før de blir gamle. Samtidig så har jeg så mange andre produkter jeg har mer lyst til å bruke over disse, så da er det bedre å bli kvitt disse.

Liker