Oturs lördag

Igår så jobbade jag till 4 och efter det så gick jag till gymmet och sprang lite intervaller och det gick super bra sprang mycket längre än vad jag brukade göra så det var så roligt att se att det går framåt! Sen när jag hade duschat och gjort mig klar så hämtade jag Anna och vi åkte p köpte götta och tittade på "så och på jorden", det är tvåan av så som i himlen, dock så slutade vi titta efter halva för att den var så lång så vi orkade inte titta klart!

Idag så vaknade jag och Emil runt halv 10 och runt kvart över tio så skjutsade Emil mig till gymmet för han skulle på fotbollsträning, och när jag kommer till gymmet så kommer jag inte in!!! Det var alldeles svart där inne så det var säkert nå fel på systemet eller nå. Så då tänkte jag att jag går hem så tar jag en spring tur istället, så sen när jag kommer hem så har jag inte nycklar med mig!! Så jag blev utelåst...
Så då ringde jag till Emils föräldrar och kollad om dom hade extra nyckel till oss och det hade dom ju inte... Så då lämnade jag av jackan och väskan utanför dörren och sprang till Emils träning och hämtade nycklarna! Det gick faktiskt bra förutom när jag hade kommit halvvägs så sprang jag i en vattenpöl så jag blev blöt om fötterna... Men jag sprang på kom ju ändå inte in, så när jag hade kommit hem så hade jag varit ute i 54 minuter oh sprungit 7km, fast då gick jag ju också några gånger, men jag tyckte ändå att jag var duktig, så kopp på axeln för de!

Nu har jag och Emil varit och handlat lite tacos som vi skata ikväll. Och sen ska jag till Mathilda och pimpla lite vin och dricka drinkar! Ha en bra kväll!

Gillar

Kommentarer