Borta bra men hemma bäst

​Som rubriken lyder, borta bra men hemma bäst! vi kom precis hem och har börjat packa upp, så skönt att packa upp på en gång när man kommer hem för annars blir det aldrig av! Emil har åkt iväg och hälsat på sin syster men jag orkade inte följa med, är så trött efter att ha suttit i bilen hela förmiddagen. Och det är ganska skönt att vara själv nu också när man har haft folk uppe sig i flera dagar! 

Igår så skrev jag ju att vi skulle gå på olearys och käka men där vrå det tyvärr fullbokat så vi fick inte plats.. Så vi gick till någon annan resturan och där var det också fullbokat, så vi frågade någon som jobbade där och frågade vart man kunna äta och då sa hon att det var fullbokat överallt här vid hotellet. Så då gick vi bort till våran stugby till resturangen där och åt, och det var väldigt gott och mysigt där också. Så vi kollade lite på fotboll där och sen gick vi hem och spelade kort! 

Men idag blir det nog en fortsatt lugn dag, imorgon ska jag jobba 8-22, känns som en bra start när man har varit borta i en vecka! 

Gillar

Kommentarer

MATILDA,
så gott ;D
matildays.se
SannaSvanholm
SannaSvanholm,
Jaa det var verkligen super gott! 😃
nouw.com/sannasvanholm