bloggtorka

Hej på er!
Sitter nu och tittar lite på youtube och försöker komma på vad jag och Emil ska äta idag.. Snart ska jag dra iväg och träna med Träningsligan!

Jag har verkligen fått en dipp nu då jag inte vet riktigt vad jag ska skriva om här, så jag tänkte att jag skulle göra en lista där det står vad man ska skriva om varje dag! För jag tycker verkligen att det är så roligt att gå in och skriva här, så tycker att det här skulle vara en bra ide för att hålla uppdateringen uppe!
Man jag kommer nog inte lägga upp en varje dag utan mer lägga in ett när jag inte har någonting speciellt att skriva om!

HÄR ÄR LISTAN ⬇

1. 10 FAKTA OM MIG.2. EN PERSON JAG VILL TRÄFFA JUST NU. 4. MIN FAVORIT ÅRSTID OCH VARFÖR. 5. NÅGONTING JAG VILL MER ÄN NÅT ANNAT JUST NU.6. VAD JAG SKULLE GÖRA OM JAG FICK EN MILJON. 7. EN DÅLIGVANA JAG ÖNSKAR ATT JAG INTE HADE. 8. NÅGONTING JAG OROAR MIG FÖR. 9.MINA MÅL/ÖNSKINGAR.10. MITT DRÖMBRÖLLOP. 11. EN BILD PÅ MIG SJÄLV OCH FEM ÅR FRAMÅT. 12. NÅGONTING JAG ÅNGRAR. 13. INNEHÅLLET I MIN  VÄSKA. 14. EN PERSON JAG SKULLE VILJA BYTA LIV MED ÖVER EN DAG. 15.MIN FAVORIT FILM.16. EN BILD PÅ MIG SOM NÅGON ANNAN HAR TAGIT PÅ MIG.17. EN LÅT SOM FÅR MIG ATT BÖRJA GRÅTA. 18. DET BÄSTA MED MITT JOBB. 19. MITT FAVORIT PROGRAM. 20. MIN FAVORIT HÖGTID.21. PERSONER SOM INSPIRERAR MIG.22. MITT DRÖMRESEMÅL. 23. GAMLABILDER OCH MINNEN. 

Gillar

Kommentarer

angelicafehrm
angelicafehrm,
Veckans blogg är nu avslutad. In & kika om det var just Du som vann!
Håll även utkik för fler tävlingar. kram! 😊
nouw.com/angelicafehrm
Emeliebibezic
Emeliebibezic,
Hej fina du! Härlig blogg du har 😊
Nu har jag igång en adventstävling på bloggen, där du kan vinna ett marmorskal från Richmond & Finch till ett värde av 399kr! Delta gärna, kram
nouw.com/emeliebibezic