Trasig telefon & ny bok

Klockan är 14.47 och jag sitter i caféet. Eftersom vi börjar gå in i lågsäsong är det väldigt lugnt, ganska dött. Jag har redan städat undan här så det finns inte så mycket att göra.

Innan brukade jag alltid sitta med mobilen, kanske kolla någon serie på Netflix eller bara skrolla igenom sociala medier. Men så för några dagar sedan gick det inte att ladda min mobil. Konstigt, tänkte jag. Försökte igen, och igen, och igen. Ingenting hände. Mobilen var nu nere på 10%. Men helt ärligt så var jag inte särskilt berörd av det, var förvånansvärt lugn. Jag tänkte att om jag låter den vara avstängd ett tag kanske den funkar sedan. Så jag gick iväg och gjorde annat.

Fortfarande inget. VAD HÄNDER. Jag kan inte ha tagit sönder ännu en mobil. Gick och la mig med en urladdad telefon och vaknar upp morgonen efter av att Meli väcker mig. Dags för jobb. Hur ska jag klara av jobbdagen utan en telefon? Äh, det löser sig.

Och så kom Nat (min kompanjon i caféet) med en idé. Du kan börja läsa den där boken som finns i caféet, den du visade mig! Jag började läsa lite i den igår, sa hon. Så det gjorde jag. För er som har läst eller vet vad The Secret är (Mamma), så är detta samma grundtanke. Fast denna är enligt mig bättre, mindre flummig och innehåller mer konkreta exempel.

Samma dag som jag började läsa boken så var managern över caféet här till klockan 9 precis som varje morgon. Och gissa vad? Han fixade min telefon (!!!!).

Nu är jag dock inne i boken så sitter mest och läser i den även om jag har min telefon. Blir ni inte stolta (Bea och Mamma)? Funderar faktiskt på att sno med den hem.

Gillar

Kommentarer

prinsessasdagbok
prinsessasdagbok,
Åh, jag blir jättestolt över att du läser istället för att hålla på med mobilen!!! Och plz sno med dig boken hem så kan jag få låna den 😃 Saknar dig massor
nouw.com/prinsessasdagbok
sannapresits
sannapresits,
Tänkte det 🙈 och ja, ska komma ihåg att ta med mig den! Saknar dig med♡
nouw.com/sannapresits
Mamsen
,
Vad roligt att höra 😊 Och jo, jag blir verkligen stolt gumman!! 😃 <3 Alltså nu är jag ju jättenyfiken på den boken. Puss <3
sannapresits
sannapresits,
Tack mamsen! Tänkte att du skulle det, känns verkligen som en bok för dig faktiskt!! 😃 puss♡
nouw.com/sannapresits
Pappa Frasse
,
.....men va...????? Börjar du plocka vuxenpoäng bara så där???? ...fast boken borde bara heta: The magic of thinking, för just "thinking" verkar de flesta missa tyvärr. Pussilago 😊
sannapresits
sannapresits,
Visst är jag duktig?? Haha ja.. det har du rätt i! 😘
nouw.com/sannapresits

Instagram @sannapresits