En månad senare

Hej vänner!

Tänker inte låtsas som att jag har en bra ursäkt till varför jag inte bloggat, för det är helt enkelt bara för jag suger på att blogga haha.

Livet rullar på här i Surfers som jag fortfarande hänger i och det känns numera inte som jag är och backpackar. Det känns mer som en vardag. Huruvida det är bra/dåligt, roligt/tråkigt har jag inte riktigt bestämt mig för. Kanske lite av allt.

Jag kan dock känna att jag är done med Surfers nu. Den enda anledningen till att jag fortfarande är här är för att min födelsedag är nästa vecka, och det känns lite risky att lämna allt såhär tätt inpå. Man vill ju inte fira födelsedagen ensam liksom.

Vädret här börjar bli väldigt opålitligt. Det känns lite som det svenska april vädret. Ena dagen är det närmare 30° och solsken, andra dagen är det super kallt och nästa öser det ner. Och jag som som hade planer på att komma hem brun :-)

Har förresten varit på Wet n Wild för någon vecka sedan! Det är en som en större (och bättre) variant av Tosselilla. Var där med mina tyska vänner Meli, Julia & Lissy och det var hur kul som helst. Tog dessvärre inga bilder så här kommer lite blandat från senaste dagarna.

Vi hörs när vi hörs!

♡♡♡

Laurie & Meli

Från vänster; Annie (tyskarnas andra svenska kompis!), Meli, Lissy, Julia & jag

Gillar

Kommentarer

Pappa Frasse
,
...med den här takten på uppdateringar så hinner du bara med 2 stycken till 😊.....

Instagram @sannapresits