En dag av sorg

För tre dagar sedan idag, hände det som inte fick hända. Det som har resulterat i att jag har suttit inne på rummet i två långa dagar utan solljus. JAG HAR BRÄNT MIG.

Det är verkligen en monsterbränna utan dess like. Jag var röd som en tomat redan en kort stund efter vi kom in på rummet och efter det har det bara gått utför. Första natten sov jag knappt någonting, kunde inte röra mig utan att det gjorde ont och kände mig febrig ända in på morgonkvisten.

Hela dagen igår satt både jag och Jeppe inne på vårt hostel. Eller Jeppe, vars bränna är lite mildare än min, vågade sig utanför dörrarna för att gå ner och handla. Medan jag knappt ville eller kunde ta mig till köket.

Även idag blir det en innedag för min del, mina axlar gör fortfarande så otroligt ont och är fortfarande så ömma på vissa ställen att jag fruktar att smörja in mig. Jag kan ju säga som så här att jag kommer aldrig någonsin igen glömma att smörja in vissa delar av kroppen min. Men för att se något ljus i detta mörker så har jag i alla fall "bara" bränt halva kroppen, det kunde ju varit värre..

Såhär ser min bränna alltså ut idag (där det är som värst) två dagar efter jag bränt mig..

Gillar

Instagram @sannapresits