Den som väntar på något gott..

.. väntar aldrig för länge. Väl?

Det var oerhört längesen jag uppdaterade bloggen nu, men har haft riktigt uselt wifi, noll mobildata och mycket skoj att hinna med.

I detta inlägg tänkte jag skriva om Whitsundays som jag var på för kanske en vecka sedan. Jag och Jeppe åkte med två olika båtar på grund av min sjösjuka samt brist på platser. Jag tog en som hette Ride To Paradise. Så istället för att som Jeppe bo på båten i en liten hytt, befann jag mig istället under två nätter på en fantastiskt fin resort. Vi hade king size beds, pool, jacuzzi, utomhusbadkar- & dusch, ett fantastiskt crew och en underbar grupp.

Här har vi huvudbyggnaden. Det var där vi alla samlades vid middagarna.

Såhär såg det ut där vi bodde! Både mysigt och fräscht.

Det var alltså på detta ställe jag bodde. Hela atmosfären kändes otroligt lyxig och blev ännu bättre när vi blev serverade grym mat och slapp diska efter oss :-)

(OBS. att bilderna är lånade från deras hemsida & Google)

Från vår resort gjorde vi sedan utflykter. Bland annat så var vi på Whitehaven Beach, snorklade, paddlade kajak och paddle boarding. Och på kvällarna samlades vi alla vid huvudbyggnaden och festade! Måste säga att det var himla coolt att snorkla på Whitsundays. Det var kristallklart vatten, färgglada koraller och massvis med fiskar! Vår guide slängde i stora mängder av fiskmat där vi simmade så vi hade massvis med fina fiskar alldeles intill oss. Man kunde känna deras fjäll mot sin kropp.

Vi alla hade regnjackor på oss för att inte bli genomblöta. Ibland fick vi även ha cyklop. Speciellt bra när det regnade.

Gänget!

Vädret var verkligen inte på vår sida under denna tripp, faktum är att de enda två båtarna som inte blev inställda var min och Jeppes. Men vädret spelade faktiskt inte någon större roll för jag hade The time of my life ändå. Har gruppen och crewet att tacka för det<3

Skulle definitivt rekommendera andra att åka med Ride To Paradise! Sjukt värt.

Gillar

Kommentarer

Mamsen
,
Synd med vädret, men vilket ställe alltså!! Ser helt fantastiskt ut!! 😊 Men herregud vad jag skrattade åt bilden med regnjacka och cyklop haha 😃 Vad skulle de två sista bilderna föreställa? Syns inget. Ha det toppen!! Puss <3
sannapresits
sannapresits,
Det var verkligen underbart!!! Skönaste och bästa två dygnen på länge faktiskt, trots vädret! Hahaha inte riktigt vad man förväntade sig va? 😃 Puss, älskar dig<3
nouw.com/sannapresits
Ebbsi
,
Amen guuud vad avis jag blir... Blev lite orolig när du inte svarade på taggarna på fb men nu när jag vet att du haft de time of ya life känns de bättre<3 Fortsätt njut!!!!
sannapresits
sannapresits,
Men bubbis<3 skulle aldrig ignorera dina taggar ju! Hoppas du har det bra hemma utan mig<3
nouw.com/sannapresits

Instagram @sannapresits