Blandade känslor

Jahapp, då var det tisdag igen. Och jag har nu varit hemifrån i 3 månader (!!). Jag har alltså kommit halvvägs på min resa. Känns verkligen sjukt att det har gått så lång tid redan. Dagarna bara flyger förbi.

Igår pratade jag telefon med pappa och fick frågan om jag har någon hemlängtan, vilket jag konstigt nog inte har. Inte längre i alla fall. Precis i början på vår resa, den första veckan eller så, hade jag väldigt mycket hemlängtan. Jag hade inte riktigt kommit in i det här livet än och var ganska osäker. Sen var det så mycket som hände hemma också med julafton och allt.

Det känns som att jag kommit in i en ny period nu. En period där jag inte saknar hemma så mycket, utan istället försöker njuta så mycket jag bara kan av livet här. För jag vet att hemma kommer alltid finnas kvar, medan livet här snart kommer ta slut. Man kan säga att jag är i något mellanting nu. Ett mellanting där jag längtar till att få träffa alla hemifrån igen, men känner en sorgsenhet över att behöva säga hejdå till min lilla familj och mina vänner här. Det känns liksom konstigt att vi spenderar i princip all vår tid tillsammans här men att när detta är över kommer vi alla befinna oss på olika platser i världen.

Nej, nu ska jag inte deppa ner mig i vad som kommer att hända månader fram i tiden. Njuter av varje dag här för det är så himla gött. Finns alltid någon att vara med, vilken tid på dygnet som helst. Sedan bor jag med 5 andra tjejer i staffroom så det känns som vi har en ständig sleepover.

Jag och tre av tjejerna jag bor med. Från vänster; Meli, jag, Lissy & Julia.

Gillar

Kommentarer

prinsessasdagbok
prinsessasdagbok,
Åh, det är så skönt att läsa att du trivs!!! När du blir ledsen för att du ska åka hem snart, tänk på att du får träffa mig! Hallå, vad mer kan du önska dig?!
nouw.com/prinsessasdagbok
Mamsen
,
Helt rätt stumpan att passa på och njuta av det härliga äventyret som du är på nu! Men jag tänkte faktiskt på precis samma sak häromdagen, att du nu varit iväg i 3 månader!! 😊 Å ena sidan tänkte jag att jodå jag har klarat det ganska bra, utan att sakna ihjäl mig efter dig, men i nästa andetag så slog det mig att det ju är lika länge till!!! Men du vet att jag är så himla glad och stolt över dig för att du passar på och verkligen gör det här nu som du pratat om och velat göra så länge <3 Så bara njuuuuuuut, vi finns kvar <3 😊 Puss

Instagram @sannapresits