Bildbomb

Håll i hatten, för nu kommer det massvis med bilder från regnskogstrippen med allt vad det innebar.

Innan vi gick in i regnskogen träffade vi denna mannen, som berättade lite om regnskogen och hur originalbefolkningen där levde. Han gjorde även någon procedur som gjorde att vi fick tillåtelse att komma in i regnskogen och att vi kom ut därifrån säkra.

Lite fina blad

Tre äckligt stora spindlar som vi såg i skogen. De alla var större än mina händer..

Vi såg även en draködla på nära håll. Väldigt mycket coolare och sötare än spindlarna..

Fina träd fanns det också

EUnder dagen fick vi även möjlighet att bada i en flod nära skogen. Vattnet var väldigt svalkande men behövligt för oss svettiga svennar. Fint var där också! Nedanför ser ni ett djur (som jag inte vet vad det heter) som vaktade våra saker medans vi badade ;-)

På denna strand satt vi och åt en väldigt god lunch. Jag tog en hamburgare med pommes och Jeppe tog en veggiepasta.

Utsikt över regnskogen

Vi var även på krokodiljakt och i båten hittade vi en groda i storlek med våra paddor hemma i Sverige.

Vi fick se en vuxenkrokodil på ganska långt avstånd och en bebis. Den stora fick vi dock inga bra bilder på. Vi fick även höra massa hemska historier om krokodiler som käkat upp både barn och vuxna. Krokodiler är sjukt coola tycker jag men är väldigt rädd för dem. Läskiga djur.


PS. Ska försöka uppdatera lite oftare här, men det är faktiskt mycket mer tidskrävande än vad jag trodde det skulle bli. VI hörs<3

Gillar

Kommentarer

Mamsen
,
Och där kom spindlarna ja... Usch! Bra att mannen gjorde den där proceduren så ni kom ut säkra 😊 Grodan är ju bara för söt!! Ser ut som den tar en tupplur. Och riktigt GRÖN och fin! 😊 Ha det bäst!! Love U <3

Instagram @sannapresits