Jag har nog inte riktigt förstått än, ändå skriver jag med sorg & glädje i hjärtat. Sorg, att du aldrig kommer få träffa mina framtida barn, alla högtider som kommer tillbringas utan dig, ännu värre.. Alla övriga dagar. Att jag aldrig kommer få krama dig och pussa på dig mer, att aldrig någonsin få se dina godhjärtade ögon eller höra din varma röst mer. Att inte ha dig gåendes på jorden här med oss är en STOR tragedi! 
Samtidigt är jag så otroligt tacksam & glad för att slippa se dig lida mer, glad att fått ha dig med i mitt liv fram tills idag. Glad att jag fick bo hos dig och mormor varje sommar i unden , allt fint du lärt mig av ditt goda hjärta och ditt konstnärliga jag, glad & så otroligt tacksam för att jag haft världens BÄSTA "MORFAR"i hela mitt liv. Tills nu. Känner mig så bortskämd. Varje stund med dig har jag värdesatt högre än skyarna och även det är jag glad för. Jag saknar dig redan så att det gör ont, kan inte förstå att du lämnat oss. Men jag vet att du precis som alltid, kommer att skydda oss från allt ondt, inte bara huggormar på landet. Vet att du ser ner på oss från paradiset, för där vet jag att du hamnat efter allt gott & fint du tillfört i så många människors liv. Moffa, som jag alltid kallat dig, jag är dig evigt tacksam & så stolt över dig!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 11 Readers

Likes

Comments

Tre saker jag skulle vilja uppleva Igen: London, min gamla ponny och Turkiet

Tre saker jag uppskattar: Min familj, hästarna & vänner

Tre saker som jag vill ha: En egen liten familj, körkort & ett stort fint hus.

Tre saker jag älskar att göra: Äta, åka på
Äventyr & shoppa.

Tre ord som beskriver mig: Omtänksam, snäll & sårbar

Tre saker jag vill bli bättre på: Träna, spara pengar & stå upp för mig själv.

Tre saker jag inte kan vara utan: Godis, mina hästar och internet.

Tre drömmar jag hoppas blir verkliga: Resa till en plats med kompisar, bröllop och att få leva ett lyckligt liv

  • 18 Readers

Likes

Comments

På måndag så ska jag o 5 andra klasskamrater åka väg till Globen för att jobba på fotbolls galan 👌🏼

  • 23 Readers

Likes

Comments

jag går ju på Alléskolan i Hallsberg programmet resturang o livsmedel. Jag har valt inrikting servering med bartender . Och igår fick vi servera Hallsberg kommun

  • 22 Readers

Likes

Comments

Bättre bild kommer! Men jag är super nöjd med tatueringen. Men fler saker kommer läggas till i den osv. Så den är inte helt klar än!

  • 21 Readers

Likes

Comments

  • 23 Readers

Likes

Comments

  • 23 Readers

Likes

Comments

Blir så trött på folk när man bara duger när man lånar ut pengar o sen ber man om hjälp då får man inget tillbaks. Utnyttjar ens snällhet att man har svårt att säga nej!?
På 2 veckor så har en kompis fått 3000 o jag bad om hjälp en liten sak. Men fick ett nej direkt. Usch ut med såna folk i mitt liv

  • 55 Readers

Likes

Comments