Hans ångest när regnet faller

God kväll! nu närmar sig helgen i gen, eftersom jag jobbade helgen som var känns det som att jag inväntar min ledighet. Hade ett eftermiddags pass i dag som gick bra, var ett väldigt lugnt schema för övrigt. Så i morgon jobbar jag från 18-20 och är ledig fram till måndag kväll. Casper fick följa med, så rastade han mellan mina kunder jag var hos.

Efter jobbet inväntade jag syster tills hon slutade. Åkte ner till hennes dagliga verksamhet och satt med hennes handledare och brukare och fikade med dem. Sen så åkte vi vidare då jag skulle hjälpa henne med lite ärenden. Hon behöver nya skor då hon går inåt som jag, väldigt belastande att gå fel.

Hennes skor är trasiga så jag hjälpte henne att prova ut lite skor. Även ett par inlägg som skulle passa i skorna. Vi mätte ut hennes fötter i en maskin, sen så skulle vi vidare mot en bh butik. Eftersom hon har större bröst så belastar det hennes rygg. Så en dyrare butik inväntades.

Hon i kassan var inte bra i bemötande. Försökte fråga dom om de kunde hjälpa henne att hitta en bra BH. Förut följde hennes handledare med från hennes jobb mot den där butiken. En av personalen där tycker hon inte om, eftersom hon inte kan något alls när man frågar. Men hon står alltid där när man kommer dit.

Så det har hänt att dom gått i väg flera gånger tidigare berättade min syster. För att komma tillbaka och hoppas att en annan ska stå i kassan. Så vi får prova i gen om några dagar och hoppas. Hursomhelst så hittade vi ett par skor hon tyckte var sköna. Sen även ett par inlägg som är anpassade för hennes fötter.

När hon slutar på fredag ska vi dit i gen. Så får vi se om hon tänker köpa inläggen i alla fall. Sen pausade vi och tog en kopp kaffe på espresso house, härligt med en varm dryck i denna värme när man annars tagit en frapino rätt så ofta. Sen åkte vi vidare mot djuraffärer och kollade runt på grejer där.

Eftersom det regnat i dag åkte Caspers regn kappa på. Han avskyr regn och det strålar om honom, köpte även hans favorit godis. Det är ett katt godis egentligen, men det är bara frystorkat kött så passar även för hundar. Finns en variant för hundar av detta märke, Men bitarna är så stor där. Sen i ingredienser skiljer det inget heller.

Gillar

Kommentarer

Malin Lundksog,
Så jäkla trist när de som jobbar i butik beter sig så. FInns ju inget bättre än att möte någon som älskar sitt jobb och är serviceminded!
www.halsamera.se
sannanorenius
sannanorenius,
Håller med dig, varje gång det lyser egenom dem som jobbar😍
nouw.com/sannanorenius
moiii
moiii,
Vad skönt med ett så kort pass och skönt att vara ledig! 😃
nouw.com/moiii
sannanorenius
sannanorenius,
Ja helt underbart!😊
nouw.com/sannanorenius
ajeerf
ajeerf,
usch lät inte alls som någon bra personal det där! 😱
nouw.com/ajeerf
sannanorenius
sannanorenius,
Nej de var inte de.. helt sjukt måste jag säga😕
nouw.com/sannanorenius
charlottelinden
charlottelinden,
Usch, så trist när man inte får ett bra bemötande. Ibland frågar man sig hur vissa personer har fått jobb inom service!
nouw.com/charlottelinden
sannanorenius
sannanorenius,
Men ellerhur, pinsamt att man jobbar med något som man inte ens har kunskap inom..
nouw.com/sannanorenius
LifeIsBetterAlive
LifeIsBetterAlive,
Espresso House är mitt favoritställe att fika på! 😊 Angående BH butiken så borde de alltid ha en medarbetare i butiken som är kunnig. Jag förväntar mig aldrig att den som står i kassan kan mycket då jag själv jobbat i kassa på en butik där jag bara kunde basinfo. Jobbade i en Plantagenbutik en sommar. Men det bör alltid finnas en i butiken som kan det mesta om ämnet.
nouw.com/lifeisbetteralive
sannanorenius
sannanorenius,
Håller med dig! Men det är en super liten affär faktiskt, vi misstänker att hon är butiks ägaren eftersom hon står där till 95% väldigt synd faktiskt😕
nouw.com/sannanorenius
LifeIsBetterAlive
LifeIsBetterAlive,
Låter riktigt dåligt då. 🙁 Har man ett eget företag så ska man ju definitivt vara bäst på det man säljer...
nouw.com/lifeisbetteralive
VackraTingIVardagen
VackraTingIVardagen,
tråkigt med de trista bemötandet 😔 men så söt hund och katt 😍
nouw.com/vackratingivardagen
sannanorenius
sannanorenius,
Ja väldigt tråkigt.. 😕 tack!😍
nouw.com/sannanorenius
Evelina,
Verkligen trist när personalen bemöter en på det viset 😟 Kundservice innebär ju att man ska vara där för att hjälpa kunderna och vara trevlig!
www.evelinarou.com
sannanorenius
sannanorenius,
Ja så är det, inte alla som förstår dock.. 😕
nouw.com/sannanorenius
sandra,
Så fint av dig verkligen och hjälpa så mycket som du gör 😊
Trist när biträdet inte kan sitt jobb :/
www.teamkjellstrm.blogg.se
sannanorenius
sannanorenius,
Ja fruktansvärt pinsamt..
nouw.com/sannanorenius
katjaziden
katjaziden,
Åh vad fint att du hjälper till ❤️
nouw.com/katjaziden
sannanorenius
sannanorenius,
sweetwords
sweetwords,
Så snällt av dig att hjälpa till och så fint att han får ha kappa =D
nouw.com/sweetwords
sannanorenius
sannanorenius,
IP: 173.231.62.76