Herregud. Det var inte igår.

Sist jag skrev här var den 28e maj 2017, i inlägget stod det klart och tydligt att när jag kommer hem från Berlin då ska jag börja uppdatera mera. Jaha. Fan tog den uppdateringen vägen undrar jag då. Livet kom emellan.

Så vad har hänt sen sist då? Åkte till Berlin, träffade bästis och drack öl på små barer och upptäckte staden. Kom hem, flyttade till Gubbängen med Liora, jobbade massor, drog till Paris med Amanda, jobbade lite till, åkte till Portugal med familjen och blev magsjuk.

Sen började andra terminen på lärarprogrammet och rutinerna var tillbaka. Flyttade hem från Gubbis och råpluggade mest hela tiden. Hann knappt jobba och min ekonomi var sämst.

Fyllde 21, firade med dans på Fasching. Började min första praktik, i en stökig skola i Rissne. Älskade det. Insåg att ja, dett a är vad jag vill göra. Det blev jul & ett nytt år. 2018. Vad ska man säga om 2018 då. Året som var var ändå ett bra år, jag började plugga, fick nya vänner och lärde känna mig själv bättre. Men tre av mina bästa vänner flyttade också från Stockholm, två visserligen bara till Uppsala men det är ändå trist att inte ha dem en halvtimme bort.


Tatuerade mig också

Jag tänker inte säga att 2018 kommer bli ett bättre år. Håller det samma balans mellan bra och dåligt som 2017 så är jag nöjd. Har påbörjat mitt andra år på ämneslärarutbildningen, är kvar på särskolan men har också fått jobb på Berwaldhallens café, ska börja kickboxning om 2 veckor och huserar de kommande månaderna i Svedmyra. Känner ändå att våren har potential att bli riktigt bra. Kommer inte lova att uppdatera något dock. Kommer in och skriver nåt ord då och så, skönt att få skriva av sig lite.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Är mitt uppe i tentaskrivande, hinner och orkar inte göra något annat

Åker till Berlin på tisdag eftermiddag, måste packa, hämta grejer hos en kompis och svänga förbi jobbet OCH skriva klart tentan

Flyttar till Gubbängen över sommaren på söndag när jag återvänt från Berlin. Packar, ångrar mig, packar igen. Vad fan tar man med sig när man "flyttar" i tre månader och FAN VAD MYCKET KLÄDER JAG HAR...

Trevlig söndag på er. Kommer börja uppdatera igen när jag kommer hem från Berlin. So long

Katt nr 1. i 26 graders värme.

Likes

Comments

Dublin, 2016

Några bilder från när jag var och hälsade på min kusin i Dublin. Här var vi och hikeade. Otrolig natur!

Likes

Comments

Kolla denna fina skapelse från H&M! Vet inte riktigt om jag passar i denna typ av klänning, ens om jag passar i gult. Men fin är den.

Likes

Comments

Innan jag valde att söka in till lärarprogrammet så ville jag hemskt gärna hålla på med konst och grafisk formgivning. Men de flesta utbildningar kostade en massa pengar så jag hoppades på att jag skulle lyckas komma in på Konstfack. Med mycket vatten över huvudet insåg jag när jag åkte till deras öppet hus och möttes av orden att av över 300 sökande kommer 15 st in och de flesta har massor med erfarenhet.

Men jag gjorde några av arbetsproverna till det året. Skickade aldrig in dem dock, men nu känner jag att världen kan få skåda mitt lilla försök.


Första momentet var att göra en affischserie i tre delar. Tror tanken egentligen var att de skulle passa ihop grafiskt. Det lyckades jag ju inte med som ni ser...

Ett annat moment var att på något sätt berätta om ett minne. Jag valde min första kyss.

Likes

Comments

throwback till Rom förra året. Imorrn ska jag träffa bruttan på bilden och planera resa i sommar!

Likes

Comments

Ni anar inte hur mycket jag längtar efter sommar och värme, sena nätter och vin i solen. Om två veckor lämnar jag in min sista tenta för terminen och har officiellt ledigt från skolan i tre månader! Kommer mestadels jobba under sommarmånaderna men lite kul ska jag ha också.


Den 30e maj, precis när jag lämnat in tentan åker jag till Berlin. Min bästa vän flyttar dit om en vecka, helt själv, så jag kommer och gör henne sällskap några dagar i början av juni.

När jag återvänder från Berlin flyttar jag in hos denna fina tjej som har köpt lägenhet. Hurra till det! Kommer bo hos henne i Gubbängen fram till slutet av augusti. Kommer bli så härligt. Tänker mig massor av middagar och vin på ballen.

Jag är ledig fyra veckor i juli/augusti och då tänker jag mig mest en massa sånt här hela tiden! Kanske drar en sväng till Paris eller liknande?

Likes

Comments

Sisådär exakt ett år sedan, roaming around in Rome, vin i kaffekopp och massa pasta


Vips så var första veckan av maj avklarad. Inleder andra veckan med en halsbränna från helvetet. Har gått runt och varit lite småförkyld i flera veckor nu, tycker det kan ta och lägga sig nu.

Juste, denna vecka ska jag ju komma igång med lelle träningen. Ugh. Är så omotiverad till träning just nu. Kan väl bero på att jag är konstant trött pga pollen. Märk att jag ofta snackar om pollen... POLLEN TAR ÖVER MITT LIV MAJ MÅNAD. Men I will stay positive. Just idag blir det nog ingen träning pga halsbrännan men har tänkt att gå till gymmet tisdag, & torsdag samt springa onsdag och söndag. Woho

Nu ska jag studera som den duktiga student jag är, käka lite mat och producera lite blogginlägg.

Likes

Comments

Strax efter fyra imorse kom jag in genom dörren. Otroligt trött men väldigt nöjd. Så blir det väl när man kommer hem från en väldigt härlig utekväll.

Vi hamnade på Trädgården. Dansade oss svettiga i röda rummet, drack öl och rekade efter semi-kändisar. Kvällen började med en pasta på Vapiano följt av en raspberry mojito och öl öl öl. Vi kom till trädgården vid midnatt, när värmen hade lagt sig och alla var lagom runda om fötterna.

Idag har jag mått förvånansvärt bra. Drack inte så mycket igår, dessvärre har jag varit lika slö som en trasa pga sov endast 5 timmar. Jag behöver my 7 hours of beautysleep. Så är det bara. Dagen har därför spenderats i sängen. Men tog min röv in till stan för en kaffe med Tuva. Nu ska jag fortsätta dega i sängen.

Likes

Comments