Ligger just nu i sängen på hotellet bredvid min danska rumskompis och vilar. För det har varit en lång dag.

Redan imorse strulade det med tåget för mig vilket gjorde att jag blev lite stressad, men efter många om och men hann jag till incheckningen och möta upp de andra. För övrigt så gick flyget till Aten och till Kreta super bra.
Därefter åkte vi med en buss till ett jätte stort hotell en liten bit utanför Heraklion som vi ska bo på tills söndag. Imorgon ska vi på våra första utflykt som kommer vara en båtutflykt, det ska bli så spännande.

Likes

Comments

Nu sitter jag på tåget hem från Stockholm, det har verkligen varit två intensiva dagar på Fritidsresors huvudkontor. Mycket information och intryck.

Torsdagen startade med en lunch tillsammans och alla fick träffa varandra. Vi var finskar, danskar och svenskar så hela utbildningen var på engelska, vilket gick super bra. Vi fick veta allt om vad vår roll innebär, de olika koncepten, våra uppgifter och mycket mer. Vid 5 tiden drog vi oss alla till vårt hotell och där vi även fick reda på vår rumskompis. Jag delade rum med en finsk tjej, jätte trevlig. Kvällen fortsatte med middag tillsammans och en runda på baren.

Hotellfrukosten var ren njutning denna morgon, det var så så gott. Efter frukosten begav vi oss till huvudkontoret och idag har vi fått reda på mycket om aktiviteterna för barnen som vi kommer hålla i, danser, sånger och vi har gjort rollspel.
Jag har träffat så många härliga människor och jag har även träffat tjejen jag kommer jobba med som är en finsk tjej, vi kommer göra mycket av aktiviteterna tillsammans på vårt hotell i Kreta.

Den 14 april går flyget och då fortsätter vi vår utbildning på destinationen, SmileAcademy.

Likes

Comments

Idag är det 1 månad kvar tills flyget avgår från Kastrups flygplats till Kreta. Det börjar verkligen dra ihop sig nu, kan fortfarande inte förstå det. Det är nu jag måste börja ordna allt så som säga upp gymmet, hämta ut recept från apoteket, införskaffa mig alla nödvändigheter men framförallt börjar fundera på vad jag ska packa!!

På torsdag ska jag upp till Stockholm på utbildning i två dagar med ungefär 20 andra som har fått samma position som mig, dvs Blue star service host fast på olika destinationer.

Det kommer bli två roliga dagar i Stockholm som jag ser fram emot.

Likes

Comments

Life

Meningen som gav så mycket glädje, förändring och rädsla på samma gång.

Jag fick jobbet som guide hos Fritidsresor i sommar, vilket är helt galet att jag klarade. För när jag var uppe i Stockholm på rekryteringsdag så tyckte jag det gick så dåligt för mig själv men tydligen gick det bättre än jag trodde. För bara någon vecka sen fick jag äntligen reda på min destination och position som blev....trummslag.... Blue Star Service Host på Kreta i Grekland. Jag är så otroligt nöjd med båda två.

Jag åker troligen i början på april för det är då säsongen börjar men först är det utbildning i Stockholm. Den är i mitten på mars med andra som också har fått positionen Blue star service host. Ser framemot det att få träffa de andra och ha det roligt.

Nu väntar jag bara att få reda på datumet då jag ska sitta på flyget ensam mot Kreta...

Likes

Comments