Skulle vilja dela med mig av något som jag har haft inom mig i snart 2 år nu. Många vet vad som har hänt, en del vet bara kortfattat vad som hänt och en del är helt omedvetna. Nu vill jag berätta en gång för alla vad som egentligen hände mellan mig och killen jag var tillsammans med. Detta gör jag för att stärka mig själv och  gå vidare.

Dagen efter jag hade tagit studenten mötte jag en kille utanför krogen efter stängning. Jag följde med honom på efterfest och tyckte att det var en vad man kallar reko-kille. Jag visste då att han var äldre än mig och tyckte inte att det var något fel i det. Jag fick höra redan tidigt i vårat förhållande att den här killen inte var någon snäll person och att det inte var något för mig. Jag bara viftade bort varningstecknen och tänkte att den här snubben vill jag hjälpa. Visst såg jag själv varningstecknen i början men var helt säker på att sådant skulle växa bort. Jag ska inte sitta här nu och säga att vi bara hade ett helvete i detta förhållande utan det var de få glimtarna som lyfte upp och gjorde att man ville kämpa mer. Trots att de var få så var de det som gjorde att jag orkade så pass länge som jag gjorde.

Ju längre in i förhållandet vi kom desto mer kom svartsjukan. Jag fick helt enkelt ljuga om att det inte hade varit manliga kollegor på jobbet och verkligen bevisa att jag inte hade haft sex med gamla klasskompisar jag mötte på stan. Snart fick jag även höra vilken värdelös människa jag var och att jag var en slyna. Jag kunde ligga hemma och sova medans han var ute och festa. Problemet var att när han kom hem var det jag som hade varit otrogen och helvetet brakade lös. Det var ett par gånger till och med polisen kom och knackade på dörren. Trots att polisen övertalar mig att det inte är ett normalt "bråk" så förnekade jag. Hårluggningar, kränkningar & hot blev som en vardag. Jag tynade bort mer för varje månad som gick & förlorade kontakten med vänner och familj.

En gång kom polisen & jag erkände att det var bråk. Jag skyllde på att han var full & ville att de skulle ta med honom. Jag kom överens med polisen att jag skulle packa ur alla hans prylar och att han nu skulle flytta. Nu var det nog. Polisen sa också att jag och min kompis inte skulle behöva vara orolig för att han skulle komma tillbaka. Vi bar alla hans prylar genom hela Östersund och när vi kommer till min port så står han utanför. Då har han blivit nerkörd till Psykiatrin & själv valt att gå därifrån. Det var en glad kille jag mötte. Efter att ha stått och skrikit mitt namn i en och en halvtimme tvingade jag ner honom till psykiatrin igen för att sedan gå hem själv. Det blev ingen flytt för honom dagen efter...

Vid ett tillfälle sommaren 2012 var han så berusad och förbannad att han tog tag i håret, drog mig neråt så jag knäade mig själv i ögat. Detta resulterade i en klockren blåtira. Hur förklarar man en blåtira för sina kollegor och vänner? Man säger att man ramlat i trappen eller att man slagit sig på cykeln. Alla vet vad som hänt men kan inget göra. 3 timmars förhör i juni resulterade till att bara denna händelse drogs upp i tingsrätten.

Dagen då detta verkligen var över gick det verkligen över gränsen. Jag kan tacka mina grannar för att de ringde polisen den dagen också. Många gånger hade jag själv tänkt att jag skulle göra det, men eftersom jag skämdes & var totalt hjärntvättad med att allt som hände alltid var mitt fel så vågade jag inte. Jag kan lova att om jag inte hade skrikit allt jag orkade när jag blev hårluggad ner på golvet och klöst i ansiktet så hade jag kanske fortfarande varit kvar i den båten. Känslan då jag mötte polisen var helt befriande, att kasta sig i famnen på en av polismännen var den största befrielsen jag någonsin känt. Minuterna efteråt kommer jag inte ihåg tack vare chock, allt jag vet är att de misstänkte att det fanns narkotika i lägenheten och att det var husrannsakan. Allt detta på en och samma dag. Att sedan ha fantastiska vänner som i princip galopperade hem till mig när jag kommit hem från sjukhuset för att stötta mig var nog en av anledningarna att jag vågade erkänna. Inte nog med det hade jag en fantastisk chef som hjälpte mig att städa ur hela misärlägenheten. Jag är otroligt stolt över mig själv att jag i förhör berättade allt och att jag verkligen stod upp för mig själv i rättegången.

Det värsta av allt är inte slagen eller alla nyp/klösningar. Det värsta av allt var den psykiska nedtryckningen. Att varje dag få höra vilken värdelös människa man var, att man inte duger till eller att ens familj/vänner är helt körda i huvudet, det är det absolut värsta. Jag kan erkänna att jag själv slog tillbaka många gånger själv och sa fula saker. Jag har gett flator som smattrat längs garageväggarna och sagt saker jag i dag kanske ångrar på grund av att det slagit slint. När det blir för mycket stänger hjärnan av och man kan inte ansvara för sina handlingar. Men när den du "älskar" står på Storsjöyran mitt på dagen bland alla människor och kallar dig för hora och skriker efter dig, då är det inte konstigt att man liksom brister. Jag kan idag ångra att jag inte berättade för någon vad som egentligen försiggick men det är lätt i efterhand att säga. 

Anledningen till att jag skriver detta inlägg är för att jag måste spotta ur mig det jag aldrig gjort förut, jag måste helt enkelt ut med all skit! Trots att det har gått snart 2 år så är detta någonting som förföljer mig varje dag. Jag kan fortfarande sätta mig upp i sängen och nästintill skrika om jag hör nyckel i dörrlåset mitt i natten, kan fortfarande få andnöd om någon överraskar mig eller vill skojbråkas. jag har också ärr på kroppen som aldrig kommer försvinna och kala fläckar i hårbotten. Det tar tid det gör det men nu är det dags att bli världens gladaste Sannalee och aldrig mer sätta mig i den här sitsen igen. Nu blickar jag framåt och kastar boken som innehåller allt detta. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Kan erkänna att min så kallade blogg blir lite lidande nu när jag är hemma. Men nu är det inte långt kvar tills äventyren börjar igen. Nästa tisdag styr jag, Cissi & Petra mot Sölvesborg för att traditionellt spendera 5 dagar i tält på Sweden rock. Med tanke på vädret som är så gruvar jag mig något enormt för tältbiten, men sålänge det inte regnar så brukar det gå fint ändå. Tisdagen efter så packar jag om väskorna och styr kosan mot Alanya. Min käre sambo Linn hoppar på ett flyg på torsdagen och joinar mig en veckas tid. Jag hoppas på en härlig sommar för att sedan stå på svensk mark 20 September. Fördelen om jag vill åka hem en sväng i sommar är att Umeå kör Antalya hela sommaren vilket underlättar lite iallafall :)

Var ner i förrådet och grävde efter lite papper, fick dessutom med mig 2 par skinnbyxor jag inte sett på år och dar. Är väl dags nu då!

Nu väntar jag på att min sambo ska komma hem för att sedan fara iväg och handla lite. På återseeende, så ses vi kanske på Sweden rock eller i Alanya!

Likes

Comments

​Vaknade inte allt för längesedan jag vaknade efter att ha tagit en branog lång porwernap. Orutinerat men skönt som fan!

Har börjat kolla lite på flygbiljetter ner till Turkiet igen men datumet när jag ska åka finns inga direktbiljetter från Östersund ner, så jag måste igen flyga via Arlanda och Köpenhamn. Dessutom är de biljetterna dyrare än sista minuten härifrån. Men allt ordnar sig. 

Kunde inte låta bli att beställa några par skor till nyss. Beställer fejkverisonerna vilket gör allt bättre. Det ger fler skor. 

Nu ska jag tjurblunda tills jag somnar vilket lär ske sent inatt. Ha det förjävla fint allihopa och glöm inte att planera in eran Turkietresa och hälsa på mig :)

Likes

Comments

Måste dunka upp ett kort för att hylla den knäppaste personen jag nånsin träffat. Tack Vinn Landberg för att jag får bo hos dig. Nu är det bara trevligheter tills det är dags för dig att invadera Turkiet!

Puss på dig!Ps. Ni glömmer väl inte att besöka Alanya ink tattoo?​

Likes

Comments

De flesta vet ju att jag är hemma i Sverige nu igen. De som inte vet om det blir rejält överraskade kan jag lova. Jag och min käre sambo Linn for till Åre i helgen som vi gjorde förra året samma helg. Kan ju meddela att det blev exakt som förra året om tusan i mig inte ännu bättre. Det var pingviner och beerpong för hela slanten!
I allafall stannar jag hemma till 8 juni. Eller jag åker på Sweden rock veckan innan så det är bara roliga saker som händer nu framöver!
Blir så sugen på att tatuera mig att jag slänger upp sjukt fräsch bild också.
Nu laddar jag och vapendragarn för guldkväll framför tvn :)

  • 1012 Readers

Likes

Comments

Idag har det varit riktigt riktigt varmt och det har inte blåst så mycket heller. Igår for jag in till Alanya och hälsade på några vänner, lutar nog åt samma sak idag! Nu längtar jag hem som en idiot och det första jag ska göra när jag kommer till Sverige är att köpa korv med bröd. Inte kräsen här inte!
Ha en superfin Lill-lördag och simma lugnt!

Likes

Comments

Glöm inte att besöka oss på Alanya Ink tattoo i sommar!

 Klockan på bilden ovan pryder min arm och jag kan säga att jag är otroligt stolt över den!

Vi ses i sommar!

Likes

Comments

​Tisdag lovar lika gott de precis som de tidigare 3 dagarna gjort. Dock börjar tristessen verkligen att ta över, så idag måste jag in till Alanya en sväng och hälsa på vänner. Men först lite intervaller i värmen. Sen tror jag att jag ska springa iväg och köpa en virkad kjol som jag varit sugen på ett bra tag nu men får fan inte tummen ur röven. Snart är det väl försent!

Ha en görfin tisdag så ses vi snart!

Likes

Comments

Eftersom jag inte har något att göra nu på dagarna så ligger jag bara och solar. Nu på eftermiddagen tog jag iallafall en lång promenad längs stranden. Sjukt fin solnedgång! Synd bara att jag glömt träningsshortsen hemma och fick använda pyjamasshortsen, men de gjorde inget alls. Inte långt till hemgång nu, men bara för ett tag såklart❤️

  • 1118 Readers

Likes

Comments

Faktumet att låten jumpin Jack flash är 47 år gammal gör mig fan gråhårig. Men det gör inget. Jag har fått nya besked och lever livet i Turkiet. Nu väntar nya äventyr och jag kommer bli kung i baren blandat med massvis av andra erfarenheter. Hoppas alla har en fin tisdag !

  • 1290 Readers

Likes

Comments