I höstas så köpte jag en dressyrsadel till Matrix. Innan hade jag endast haft en hoppsadel från Pessoa innan som dels var för liten för mig och som dessutom inte låg helt 100 på honom. Ända sedan dess så har jag haft lite kris på schabrak fronten. Eftersom jag inte hade så många så fick jag tvätta hela,hela tiden och vi vet ju alla att det sliter något så otroligt på materialet. Därför klickade jag för ett tag sedan hem dess godingar! För halva priset dessutom! Tror Matrix kommer bli dunder snygg i de blå från Schockemölle då han passar så himla bra i den färgen! Bilder kommer när jag har en fullständig outfit till det. Det röda använde jag för bara någon dag sedan så bilder finns längre ned!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hejsan bloggen! Nu har det gått ungefär en vecka sedan sist. Anledningen är enkel. i och med att denna blogg mesta dels ska handla om häst så valde jag att inte blogga något förra veckan då jag hade dans repetitioner hela veckan och träffade därmed inte Matrix så mycket.

Nu är vi däremot tillbaka på banan igen och igår så följde faktiskt Kevin med ut till stallet och fotade när jag red nere på åkern vid vårt stall. Han var super fin till en början och söt tag i bettet direkt och kändes ändå ganska ihop i kroppen. Hade en bra känsla helt enkelt. Däremot kom problemen då någon sköt någonstans i närheten så på grund av det blev han otroligt spänd och ofokuserad men vi lyckades rida igenom det till viss del innan vi gas oss. Så sammanfattningsvis är jag nöjd med honom men inte vårt bästa pass!

Likes

Comments

Gårdagen fick helt ändra planer då pappa tyvärr inte hade möjlighet att hjälpa mig med lastningen. Därför bytte vi söndagens planer mot gårdagens och tvärt om. Därför blev det ett dressyr pass på banan i kvällssolen så tar vi lastningen på söndag instället! Matrix var super fin igår. Jag la mycket fokus på tempoväxlingar i alla gångarter samt travökningar då han ofta väljer att smita och galopperar hellre. Så det var verkligen något vi behövde träna på. I början av passet var han lite spänd i ett hörna av paddocken men vi lyckades rida igenom det och fick ett super resultat. Han var så himla fin! Mjuk och otroligt lyhörd för alla hjälper. Till och med ökningarna fick vi till ganska hyffsat tycker jag. Bara jag själv som måste lära mig att sitta ordentligt i dem! Hahah

Då jag under denna dag har ett fullspäckat schema så har jag redan varit nere hos Matrix och gått en promenad med honom imorse. Som tur är så har min fina syster lovat att mocka och fixa alla sånna stallsysslor! Guld värt är det!

Likes

Comments

Så var det ÄNTLIGEN fredag igen! Finns det någonting bättre än att komma hem en fredag efter skolan? Tror verkligen inte det. Så himla skönt att bara komma hem och släppa allt negativt som sker runt om kring. Ni vet känslan av att komma hem och försvinna in i sin lilla bubbla efter en dålig dag. Underbart! Ska verkligen inte vara negativ i mitt andra inlägg någonsin här på bloggen men känner fortfarande inte för att inte dela med mig av mig själv då jag vill att denna blogg ska bli så ärlig som möjligt.

Idag så väntar det lastträning för Matrix del. Något som vi kämpat med under dem år vi haft tillsammans och som jag kommer prata betydligt mer om i mitt framtida inlägg om just Matrix. Jag har börjat på de inlägget men vill att det ska bli bra så det får ta sin lilla tid. Det kommer, tro mig! Beroende på hur det går med lastningen så får vi se ifall jag rider efter. Blir han allt för uppjagad så får det vänta tills imorgon helt enkelt. Innan jag rör mig ut till stallet ska jag dock försöka få ordning på disken här hemma. Uppdaterar er senare om hur det gick med lastningen. Puss!

Likes

Comments

Äntligen har jag tagit tag i saken och skapat mig en blogg med inriktning HÄST! Jag har bedrivit en del bloggar tidigare men tänker mig nu en blogg med tema häst då alla vi hästmänniskor vet att de är häst och inte mycket annat som hinns med i kombination med skola eller arbete. Så de faller väl inte mer än naturligt att blogga om just häst?

Har inte tänkt mig göra någon presentation av varken mig eller Matrix i detta inlägg, känns bättre med ett lite lättare hej och välkommen till mig! Välkommen in till mitt liv och jag hoppas på att kunna driva denna blogg till det absolut bästa möjliga. Som ni säkert förstår kommer inte varje inlägg handla om ridpass, vår utveckling utrustning osv, utan jag kommer även blanda in vardag och livsstil för att bloggen ska bli så levande som möjlig. Men jag tänker mig att häst kommer att få bli den röda tråden genom denna blogg.

Så med det har jag skrivit mitt först inlägg här på denna nya blogg och jag hoppas ni är intresserade av att fortsätt kika in här och läsa mer om mig, mitt liv och min häst!

Ps, för er som inte är intresserade av häst kan följa mig på min andra blogg @sannakarlsson


Likes

Comments

Instagram@sannakarlssons