Hellooo, it´s been a while. (lol varför startar jag alltid ett blogginlägg så här??)

Jag mår i alla fall superbra. Dessa senaste dagarna har varit jättemysiga. Jag har vaknat vid 11 varje morgon. Och känner verkligen att detta behövs just nu, har bara varit så jäkla trött och sliten.

Jag ligger hur som helst i min säng just nu och lyssnar på Sunset Lover av Petit Biscuit, äter vattenmelon och dricker te. Jag åkte till Stan idag då jag hade en del ärenden. Pratade i telefon med Adam på vägen dit, pratar väldigt ofta med honom då man verkligen kan prata om exakt allting med honom och när som trots att han är i Frankrike. Saknar honom sååå :(

Jag träffade hur som helst Lea och Simon efter på Fridhemsplan, och vi letade efter Fiji vatten, ahaha! Vi hittade inte det, så jag åkte hem (Simon åkte därefter med Lea till medborgarplatsen och hittade vattnet vi hade letat efter wey haha).

Precis när jag hade kommit hem så får jag höra att min klantiga lillebror Oscar hade tappat bort sin mobil, så vi var tvungna och leta efter den :)), superkul. Vi hittade den tillslut.

Det var lite av min dag. See you soon..

Xoxo

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hey,,
De 4 senaste dagarna har varit de bästa dagarna på detta sommarlov hittills, har varit nere i Västmanland och haft de så mysigt och bara kopplat av från allt annat.
Från Stockholm till Västmanland så tar det 1h o 40min, vilket inte är så farligtlångt, hehe.
Förigår så åt vi risotto med svamp och kyckling, igår så åt vi thai (jag tog ris med nån kycklinggryta med kokos, yum).
Jag har iallafall haft det jättemysigt här!! See ya! ;)

Likes

Comments

Är jättedålig på att vara aktiv här lol, men men.
Igår så åkte jag till Gröna Lund. Superkul verkligen!!
De jag var med hade varit där några timmar innan jag kom. Och 2 av dom hade stämpel så vi fick (typ) gå in före alla andra som stod i kön, så nice haha!
Men iallafall, jag kom hem runt 23:20 och gick och la mig direkt.
Hur som helst, supermysig dag med härliga med människor!! <33

Likes

Comments

Okej, kanske min tjugotredje blogg jag haft i mitt shitty ass life, men de här blir då min tjugofjärde ;) och kommer inte 'stänga' ner min blogg som jag gjort med de andra. Utan kommer fortsätta med denna och berätta om mitt liv och min vardag, etc.

Annars så är ja en 15 årig tjej som bor i Stockholm.
Älskar att vara med kompisar, äta god mat och min säng :))) , japp det var väldigt lite om mig men stay tuned kompisar det kommer fler blogg-inlägg soon!! Godnatt <3

Likes

Comments