Header

Min måndag har varit enormt lång och seg. Började tidigt med genomgång in för opponering av gymnasiearbetet. Blev överlycklig över att vara först i klassen med opponering! Hur skönt att kunna lägga det bakom sig resten av terminen? Däremot förväntar jag mig inget annat än att bearbetning kommer att krävas, mer eller mindre. Efter det hade jag fyra timmars håltimme så jag och några tjejkompisar åkte ner på stan och åt. Dumt val då jag fick galet ont i magen efter det men tog mig igenom mattelektionen som stod som min andra och sista lektion för dagen.

Sedan jag kom hem från skolar har inte speciellt mycket hänt. Fixade stallet ganska snabbt och ännu snabbare bestämde jag mig för att skippa kvällens jazzklass då magen fortfarande inte är på sin plats. Däremot får jag nu mer tid till att förbereda mig inför morgondagens skrivning i svenska. Personligen tycker jag väldigt mycket om att skriva men förberedelsen som krävs, ja den är mindre rolig helt enkelt. Förhoppningsvis tar jag mig igenom morgon. Då skall jag ta tag i att frisera Matrix och plugga!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vill ni veta en sak? Det var längesedan, år sedan faktiskt som jag kände mig så som jag gör nu. Det var längesedan jag kände ett driv för någonting men en genuin mening. Visst har jag alltid gjort saker med mening men drivet till att göra det har inte funnits där. Mestadels har allt handlat och att göra för görandets skull. Men att göra någonting med ett väl grundat intresse bakom är något helt annat. Det handlar inte längre om att gå ut till stallet för att jag måste eller åka in till stan och dansa för att jag måste. För ett ansvar jag tagit på mig. Jag känner numera en längtan till att komma till dansen eller gå ner till stallet för att pussa på min älskligsmule.

Kanske beror det på att jag idag befinner mig i ett helt annorlunda liv än vad jag gjorde för ett år sedan. För under de senaste året som gått har jag lyckats förändra hela mitt liv och det är jag otroligt lycklig för. Det kunde inte ha blivit bättre. Jag är glad för att till skillnad från för ett år sedan så vet jag till exempel vilka som är mina riktiga vänner och den stidsyxa jag en gång kände bryr jag mig idag ärligt inte ens om. Istället är jag tacksam över min familj och de vänner jag vet är äkta och nya vänner jag funnit på vägen.

Känns så skönt att dessutom snart vara klar med skolan! Skulle vara skönt att kunna skriva en gång för alla, men även om det inte sker nu så kommer jag så småningom läsa på högskolan. Men fört planerar jag åtminstone ett år av jobb, förutsatt att jag faktiskt tar min examen i sommar. Men det ska jag nog lyckas med, inga problem.

Hej förresten! Ett ganska personligt inlägg att säga hej med igen efter min frånvaro. Inte riktigt meningen, men så fick det bli. Hoppas allt är bra med er. <3

Likes

Comments

Jag har haft en så seg morgon. Att ta sig upp ur sängen tog mig 40 minuter bara det och jag längtar bara tillbaka! Däremot kommer det bli en lång dag och jag lär inte vara hemma fören sen ikväll. Finns mycket som ska göras idag bland annat ett matteprov och två träningar. Idag är det ju dessutom 200 dagars vilket hade varit så kul att gå på men måste vara realistisk och inte att det inte är något jag kommer att orka efter kvällens träningar. Typiskt och sjukt tråkigt, men det kommer fler gånger!


Likes

Comments

...höjdpunkt kan jag inte riktigt bestämma mig för eller det beror på ifall jag bestämmer mig för att gå på 200dagars festen på onsdag. Om inte så ser jag fram emot att åka till högskolemässan i Älvsjö på fredag.

...favorit låt är helt klart Gave Your Love Away av Majid Jordan

..."jag vill". Ååh denna vecka skulle jag vilja hinna med att stretcha extra mycket. Gör det efter nästan alla mina danspass men känner att jag skulle behöva liiite mer.

..."jag ska", boka klippte åt Ella. Hon har blivit sjukt långhårig nu!

...craving blir utan tvekan tryffel chips. Finns inget godare!

Likes

Comments

Har under morgonen hunnit med att lyssna igenom dessa två poddar. Är överlycklig för att två av mina favorit personeligheter startat poddar som jag kommer att följa slaviskt i framtiden!

Så underbar känsla att vakanta upp till meddelanden från ALLA mina lärare under dagen att alla lektioner kan arbetas med hemifrån. Detta var så himla behövligt då helgens bravader tagit ut sin rätt. I lördag så spelade tjuvjakt här i Eskilstuna och jag måste erkänna att det var längesedan jag haft så himla roligt! Mötte först några vänner hos en av mina klasskompisar innan vi alla begav oss in till stan. Som sagt hade jag så himla kul och jag är så glad över alla fina människor jag träffat sedan jag började i skolan här i Eskilstuna. Så roligt!

Likes

Comments

Laddar upp inför dagen med en favorit - ÄLSKAR The Weeknd

Ni vet när man har så fullt upp så man glömmer bort hälften? Där befinner jag mig just nu. Kom inte hem förrän 23.00 igår efter genrepet inför kvällens show. Sliten är bara förnamnet på vad jag är. Glömde helt bort att första lektionen var inställd. Så här sitter jag med min dirty chai på Espresso i stan. Ikväll är det dags för show vilket jag är extremt taggad på även om det kommer bli en lång dag. Däremot finns inget bättre än att få stå på scenen så de är det värt!

Sist vi sågs berättade jag bara att jag bytt skolan och jag måste säga att det känns otroligt bra. Har träffat så många goa människor och jag trivs så himla bra, kunde inte blivit bättre! Såklart är det ju också tråkigt att inte träffa mina gamla klassisar så ofta längre. Men en nödvändighet att byta då 2:an resulterade i ett inre kaos för mig. Så jag känner mig extremt lycklig över hur situationen löste sig! Angående körkortet så känns de som om allt jag gör är att sitta bakom ratten hahah. Älskar verkligen att köra bil!


Likes

Comments

Goddag bloggisen!

Nu var det ett tag sedan vi sågs sist och en helt del har hunnit hända. Störst skillnad från sist är att det inte längre är sommarlov och jag har nu faktiskt påbörjat mitt sista år på gymnasiet. Dessutom har jag även hunnit med att byta skola. Något som jag funderat på länge med som nu blivit verklighet. Anledningen? Framförallt för att skapa mer tid och slippa pendla fram och tillbaka mellan hem, skola och dansen som ätit mycket av min tid. Så numera går jag i skolan och kommer ta studenten i Eskilstuna och inte Västerås. Spännande hur livet kan förändrats så snabbt.

En annan rolig förändring är att jag i fredags faktiskt lyckades kamma hem körkortet! Halleluja är allt jag säger, som jag har längtat! Så hela min helg har i princip spenderats bakom ratten med goda vänner som medpassagerare. Himla mysigt!

Likes

Comments

Trotts att förmiddagens känslor härjade hejvilt så har jag hunnit med en hel del idag. Bland annat näst sista dagen på jobbet avklarat. Bara morgondagen kvar, wiiihooo! Jag har även lyckats med att packa en hel del till båten då jag kommer att spendera närmsta två veckorna i Stockholms skärgård vilket kommer att bli underbart mysigt Eftermiddagen har jag spenderat tillsammans med min underbart fina vän Bella inne i Eskilstuna där vi tog en yogakass mitt i Rothoffsparken. Vi mötte även upp finaste Vilma som nyligen tagit körkort som körde hem oss. Så himla mysig dag!

Likes

Comments

Tack så hemskt mycket för att du läser min blogg! Du är grym!<3

Kontakt: sannakarlsson99@gmail.com