Vecka 36

Jag är gravid!

Bilder C tog på mig förra veckan, kommer definitivt ta med mig polaroidkameran på förlossningen.

Tiden flyger förbi nu känns det som, helt plötsligt är jag i vecka 36. En update kring mitt mående är på sin plats efter denna vecka. Vart hos BM och uppe på förlossningsakuten igen då jag inte alls mått bra. Och nu kommer jag vara sådär jättetråkig men jag orkar inte berätta om allt, nu vill jag bara hålla allt det för oss själva här hemma. Allt tar så mycket energi på oss så det lilla vi har kvar spar vi på här hemma i soffan men det jag kan säga är att bebis mår bra men med Sanna är det sådär. Därav min dåliga update! Både fysiskt och psykiskt känner jag mig helt slut nu och vill bara att denna graviditeten ska vara över. Det har vart dagar med oro och stress som verkligen tar kål på oss.

Cravings: Clementiner och Tomater, är galet sugen på mögelost nu med men det får vänta tills dess att han är ute - då ska jag njuta av riktigt bra ostar från saluhallen.

Min kropp: Börjar känna mig tung men inget som är jobbigt alls faktiskt, har verkligen vart skonad från just det fysiska (bortsett från migränen osv). Inte haft foglossning över huvudtaget, känner mig smidig, har inga problem att gå långa promenader och Yoga. Tacksam för det!

Allmänt: Bortsett från det jag startade inlägget med så mår jag bra, längtar efter att få träffa honom mer och mer för varje dag. Connectar mer med honom också för varje dag som går, allt känns så självklart nu. Gällande namn så är vi inte överens än, Calle har ett namn han älskar och jag ett annat, har försökt pitcha in att göra ett dubbelnamn av det men han är inte helt såld så vi får se. Jag tror vi bestämmer oss när han tittar ut.

Vi börjar komma iordning i hans rum! Vill ni se mer så gjorde jag en vlogg av första fixet som nu ligger på min YouTube:

Gillar

Kommentarer

flowbyfanny
flowbyfanny,
emelivet
emelivet,

Åååh alltså du är så vacker, finaste magen 🤍

nouw.com/emelivet
HandlaSmart
HandlaSmart,

Polaroidkameran är ett måste 😊 Se till att ta hand om dig 💗

nouw.com/handlasmart
ericabackemo
ericabackemo,

Känner igen det där, datorn eller Hills är vart min pojkvän spenderar sin tid... 🤣 Tur att du snart har en till going att umgås med!

nouw.com/ericabackemo
Wallbergz
Wallbergz,

Åååh älskar att se folk inreda barn rum! Ska precis ta och börja med våran 4 månaders son rum! Så behöver inspiration! 😃 LOVE !!

nouw.com/wallbergz
Nathalie
,

Du klarar de sista veckorna också, en riktig järnkvinna är du! Hang in there, det är värt allt skit man får utstå som gravid ❤️