Mina tankar kring samarbeten

Bild från samarbete med Babyliss som jag STOLT står bakom, använder produkten jag marknadsförde på riktigt varje dag!

Detta är en fullspäckad vecka med samarbeten. Får lite ångest nästan då jag vet hur folk ser på samarbeten, som något man BARA gör för att tjäna pengar. För engagemanget på samarbetes post och vanliga osponsrade inlägg är ofta väldigt olika. Och visst, självklart är pengar huvudsaken till varför man gör dem, men detta är ju mitt heltidsjobb så nån lön måste jag ju få. Gör JAG inga kampanjer tjänar JAG inga pengar och då kan JAG inte göra detta. Men jag vill bara att ni ska veta att jag gör endast samarbeten som jag är stolt över och för produkter/tjänster som jag vet att ni skulle uppskatta. Skulle inte göra samarbeten med företag som jag inte tycker gör ett bra jobb. Men försöker också planera dem så långt som möjlig ifrån varandra men denna veckan blev det tight och nu är jag typ stressad över vad NI ska tycka trotts att jag väljer kampanjer som NI gillar.

Försöker alltid hålla mig till de företag som jag har nån slags anknytning till, tex. i veckan nu ska jag posta ett colllab med Estrid rakhyvlar. Och när jag fick frågan blev jag SÅ GLAD då jag använt Estrid sedan dem lanserades, utan att visa er. Har haft med mig min Estrid på varenda resa jag vart på och har den alltid hängandes i duschen. Därav visar jag stolt upp den på mina kanaler. Ett annat exempel är Victoria Secret som jag har en kommande kampanj med, HUR FETT att få jobba med dem?! Jag har liksom handlat där sedan jag var 13år? Jag älskar Victoria Secret och kan absolut tänka mig att ni gör det med, därav tar jag kampanjen!

90% av alla kampanjer jag får tackar jag nej till av anledningar som att jag inte står bakom varumärket, produkten är dålig, tjänsten passar inte mina följare osv osv.

Summan av kardemumman, jag hoppas verkligen att ni ibland ser igenom "I betalt samarbete" citatet och istället fokuserar på jobbet jag, och många andra influensers gör. Hoppas ni förstår vad jag menar!❤

Pussar! Sanna

Gillar

Kommentarer

Alice
Alice,
Först och främst Vill jag bara säga stort grattis till så snabb framgång inom blogg/influenservärlden, det är du värd! Jättebra inlägg också, förstår precis vad du menar och såklart du möte göra sponsrade inlägg, tycker jag en femåring borde kunna räkna ut hjehe! Jag anser tom att det vore tråkigt om din blogg enbart bestod av vad du gjorde på dagarna, mycket går jag ju in på din och andras bloggar för att söka inspiration och då kan ju ett sponstrat klädesinlägg vara mycket mer tilltalande än vad någon körde för träningspass eller åt till lunch!

men det jag skulle komma till var ditt samarbete med VS (grattis förresten, asballt) då jag tänker på att du bara kör bolag du står bakom! Jag lider av anorexi och du nämner ibalnd att du självt haft ätstörningar, hur kan du då ställa dig bakom ett företag som påverkat så många tjejer att hamma i den här skitsjukdomen! Jag gillar ockap VS, har deras trosor tex och tycker de är superbra, men jag får ångest av att kolla på modellerna och när jag väl blir frisk skulle jag aldrig vilja göra reklam för dem och ge dem mer spridning, usch en av mina största farhågor är nämligen att jag skulle säga/göra något som påverkar någon annan att bli sjuk...

Hoppas inte du tar illa upp för det är verkligen inte tanken och jag tycker du verkar jättesnäll och fin, utan jag undrar verkligen bara hur du tänker kring detta!!

massa kramar till dig
Alice
Alice,
haha såg precis alla mina stavfel/inkorrekta meningar... skriver från mobilen och blor väldigt uppjagad när jag tänker på VS/mat/utseende osv så blev väldigt dåligt skrivet!!!
haha ha gärna lite överseende med det...
/en annars språkpolis
Mia
Mia,
Förstår verkligen att om man väl är influencer så behöver man själv samarbetena, men det uppmuntrar ofrånkomligt till överkonsumtion, tycker Philippa och Peg Parnevik sa det klokt i podden. Handlar väl främst om lågpriskläd-företag eftersom det oftast är sämst ur hållbarhetssynpunkt, typ Nakd osv. Tycker att det handlar om att branchen i allmänhet borde börja ta ett steg tillbaka för det är verkligen inte hållbart att vi ska bli lockade att handla allt som ser coolt ut på instagram:(
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229